Halloweenkor karácsonyi zenehallgatás?
Már egy ideje hallgatok ilyesmiket. Nem érzem magam abnormálisnak.
Sokan már a szeptemberi kánikulában a karácsonyt várták, no olyan azért nem vagyok. Sőt, most is drukkolok a melegnek, bár nekem a napsütés a fő.
Attól még tetszhetnek a karácsonyi zenék.
Halloweennek annyi köze van karácsonyhoz, mint a tanyasi Pista bácsinak az atomfizikához.
Ha nem összetartozóként hallgatod, teheted bármikor, tehát Halloweenkor is.
Én volt, hogy már májusban (!) karácsonyi zenét hallgattam, igaz, mindössze 3-4 napig, addig tartott ugyanis a karácsonyi hangulatom. Abban az évben legközelebb november végén lett ismét karácsonyi hangulatom, s az ki is tartott év végéig.
Idén néhány napja kapott el rejtélyes okból a karácsonyi hangulat, bár zenét (még) nem hallgattam.
Szerintem ez nem abnormális dolog. Valaki már évekkel előtte elkezdi az esküvőre, vagy egy nagyobb nyaralásra, világjárásra való felkészülést.
Ha neked örömet okoz a karácsonyi zenék hallgatása, ne érezd magad rosszul emiatt, elvégre senkinek sem ártasz vele (legalábbis gondolom nem max hangerővel hallgatod a last christmas-t, hétköznap éjjel a szomszédok nagy örömére :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!