Hol lehet találni "látókat"?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Hogy is kezdjem. Azt már hallottam hogy elméletileg vannak olyan emberek akik "látnak" pl aurát meg szellemét még ilyenek. De: miért hinném el? Ha nem láthatja bárki akkor lehet, lehet akár kamu is... Szóva jah...
2018. okt. 16. 00:56
1/8 anonim válasza:
Én látom az aurát, ez egy tanulható dolog.
2/8 anonim válasza:
menj be a pszichiátriára...
ott vannak "látók", "hallók"
csak válogass közöttük, hogy mit is akarod, hogy lássanak
van aki ufókat lát, van aki zöld manókat...
3/8 anonim válasza:
Az auralátást meg lehet tanulni,a szellemekkel nincs tapasztalatom de én nem is vágyok rá.
4/8 anonim válasza:
Énis látom az aurát mer gyakoroltam de még van mit fejlődnöm
5/8 anonim válasza:
nekem volt koliba ilyen spirituális szobatársam :D eléggé fura volt, állítólag látta a szellemeket meg az aurát stb
vissza mentem koliba meglátott és egyből kérdezte mi bajom, mert látszott az aurámon, hogy baj van meg ilyesmik
6/8 anonim válasza:
Olyan érzés ilyet olvasni, mintha egy vak leírná, hogy nincs bizonyítékom a fény, frekvencia létezésére.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem teljesen vágom gondolom egy vicc volt az a vakos dolog nem jött át szóval jah... A többieknek köszönöm bár nem lettem beljebb :/ az utolsót pedig eskü megnézem De 1.40.... És a leírásból mindenről beszél csak erről nem :/ de majd kiderül.
2018. dec. 6. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!