Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudom hogy már sokszor volt...

Tudom hogy már sokszor volt itt téma, de újra felteszem mert szeretnék találni egy olyan embert (mágust) aki tényleg tud szerelmi kötést csinálni! Ismer valaki ilyet? Privátban is várom a válaszokat!

Figyelt kérdés

2017. máj. 17. 20:16
 1/5 anonim válasza:
Egyik ismerosom jart ilyenhez, de nem működött neki meg egy rakat pénzel is lehúzták...
2017. máj. 18. 11:12
 2/5 anonim válasza:
0%
Már bocsáss meg de ez egy hülyeség.... ezt te sem gondolhatod komolyan.
2017. máj. 19. 18:36
 3/5 Tomee'd'ganjaman ***** válasza:
59%
Hát figyelj, ha elhozod a szerelmed, akkor én ások egy gödröt, oda beálltok, öntök rátok betont. Ez a kötés olyan biztos lesz, hogy még maga Szent Péter se fog titeket szétválasztani
2017. máj. 21. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Egy ember tud szerelmi kötèst csinálni ès az te vagy kèrdező. Persze egèszen addig sikertelen leszel amíg csak ez èrdekel.
2017. máj. 26. 08:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Kifejtenéd bővebben mire is gondoltál? Akár privátban is! Köszönöm
2017. máj. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!