Van valakinek pozitív tapasztalata szerelmi kötéssel? Kinél csináltattátok?
Figyelt kérdés
Könyörögve kérek mindenkit...vagyis nem. Nem kérek én senkitől semmit, csak és kizárólag attól aki komolyan hasznos infot tud adni h ne habozzon és irjon rám akár priviben és mondja meg kivel csináltatta. A trollok ugyis jönni fognak...=D2018. okt. 13. 17:37
1/6 anonim válasza:
Ha tutira akarsz menni, használj GHB-t, egy kicsi az italba és biztos siker. Csak nehogy túllődd az adagot!!
2/6 anonim válasza:
Bűncselekményre bíztatod? Főleg úgy, hogy az bizonyítható is legyen? Elmeorvos látott már?
3/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen a házasság is egyfajta szerelmi kötés, és azzal szoktak lenni pozitív tapasztalatok. :-)
4/6 anonim válasza:
Micsoda hülyeség! Szerelmi kötés... 🤣😂
5/6 anonim válasza:
Én csináltattam, és bejött. De nem mindegy kihez mész ilyen kéréssel, mert sok a kókler!
6/6 anonim válasza:
Szia én nagyon nehezen találtam egy olyan embert aki tudott nekem segíteni. létezik az ilyen csak jó embert kell találni hozuá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!