A Liber Sátáni kinyilatkoztatás eredetileg honnan származik?
Aleister Crowley 1904. április 8-10. között jegyezte le a Liber (Liber Al vel Legis - A törvény könyve) szövegét egy Aiwass nevű szellem sugallatai alapján.
De mi ez a sok sátánista kérdés mostanság? Nem jó irányba vezet a sátánizmus ösvénye. Sem a Luciferiánus, sem a spirituális, sem a LaVey-féle, sem semelyik se.
Hát, akkor ez el is dőlt szívem, hogy kire is illik, az általad használt jelző.
Komolytalan vagy még.
Egyszerűen nem tudlak komolyan venni, ezért nem is haragszom. Pedig azért, szoktam oltani a lükéket, errefelé.
Most azonban semmi ilyen "kényszerem" nincs.
Van úgy az életben, hogy néha amit mondunk, annak más jelentése van, mint a szó jelentéstartalma.
Kultúrkörönként, társadalmi osztályonként, vagy akár származásból adódóan is, más- más jelentéssel bír.
Aztán van úgy, hogy nem kell tovább gondolni a dolgot, mert amit mondunk, az csak annyi, amit jelent.
Én spec. ha azt akarom mondani, hogy zsidó, akkor azt mondom, nem pedig azt, hogy gyík.
Maga a gyík szó is, mást képvisel társadalmi szlengként, mint tudományosan.
Én nem a zsidókra gondoltam, de te igen.
Mit kezdjek vele? Nem érdekel.
Aleister Crowley végzett egy rituálé-sorozatot női közreműködéssel és ott kapta (a nőn keresztül) a közléseket. Először nem tetszett neki, de utána elfogadta.
Az ősi Egyiptom Isteneivel hosszan kereste a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!