Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Liber Sátáni kinyilatkoztatá...

A Liber Sátáni kinyilatkoztatás eredetileg honnan származik?

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 11:04
 1/8 D-Mano ***** válasza:
86%

Aleister Crowley 1904. április 8-10. között jegyezte le a Liber (Liber Al vel Legis - A törvény könyve) szövegét egy Aiwass nevű szellem sugallatai alapján.

De mi ez a sok sátánista kérdés mostanság? Nem jó irányba vezet a sátánizmus ösvénye. Sem a Luciferiánus, sem a spirituális, sem a LaVey-féle, sem semelyik se.

2018. okt. 6. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod! A spirituális Sátánuzmus valòban nem jò, ugyanis a JoS fèle sok baromság elèggè fèlrevezető. A klasszikus Sátánizmust kedvelem ès a LaVey által lètrehozott rendszert.
2018. okt. 6. 12:21
 3/8 Lux morulus ***** válasza:
A kérdező egy gyík?
2018. okt. 7. 07:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyád meg egy varangy, Eridus köcsög
2018. okt. 10. 20:36
 5/8 Lux morulus ***** válasza:

Hát, akkor ez el is dőlt szívem, hogy kire is illik, az általad használt jelző.

Komolytalan vagy még.

2018. okt. 10. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
gyík= reptilián = zsidò. Tehát rejtett èrtelemben zsidòzol. 😀 gyökszi Hompo.
2018. okt. 10. 21:32
 7/8 Lux morulus ***** válasza:

Egyszerűen nem tudlak komolyan venni, ezért nem is haragszom. Pedig azért, szoktam oltani a lükéket, errefelé.

Most azonban semmi ilyen "kényszerem" nincs.

Van úgy az életben, hogy néha amit mondunk, annak más jelentése van, mint a szó jelentéstartalma.

Kultúrkörönként, társadalmi osztályonként, vagy akár származásból adódóan is, más- más jelentéssel bír.

Aztán van úgy, hogy nem kell tovább gondolni a dolgot, mert amit mondunk, az csak annyi, amit jelent.

Én spec. ha azt akarom mondani, hogy zsidó, akkor azt mondom, nem pedig azt, hogy gyík.

Maga a gyík szó is, mást képvisel társadalmi szlengként, mint tudományosan.

Én nem a zsidókra gondoltam, de te igen.

Mit kezdjek vele? Nem érdekel.

2018. okt. 10. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Aleister Crowley végzett egy rituálé-sorozatot női közreműködéssel és ott kapta (a nőn keresztül) a közléseket. Először nem tetszett neki, de utána elfogadta.

Az ősi Egyiptom Isteneivel hosszan kereste a kapcsolatot.

2018. nov. 25. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!