Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Unokatesómat megátkozták...

Unokatesómat megátkozták szerintem. Valaki ismer olyan személyt akihez ha elmegy akkor megtudja mondani neki hogy meg van-e átkozva és le is tudná venni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos at átok az is kehet, ha sokat gondolnak rá rossz szándékkal. Nincs fekete vagy fehér mágia, de a különböző erők igenis manifesztálhatnak rossz, negatív dolgokat. De akár a saját tudata is létrehozhat betegségeket.

Jósolhatok az unokatestverednek, bár ez így távolról nem olyan egyszerű és megbízható, de talán egy irányt tudok mutatni, hogy mit tegyen.

Pontosan milyen problémái vannak?

2018. okt. 9. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert talán egyszerűbb úgy, ha tudom egyáltalán kinek kell "jósolni", illetve egyáltalán kell-e, vagy azt hitted mentalista vagyok és az éterből, meg a huszadik dimenzióból kiszívom, hogy kinek is kell, vagy miért, ahogy azt a legtöbb itt lebzselő kóklet teszi? :D. Nem kell hinni, csak akkor a kategóriában sem érdemes olvasgatni... Inkább érzem mások problémáit, "energiáit", mintsem kristálygömbből jósolok. (Azt, hogy egészségtudomány a szakterületem, nem is említem, de lehet emiatt akartam tudni, hogy mi az anamnézis és a status, mert akár orvoshoz fordulni sem hülyeség, jösnő helyett...)
2018. okt. 9. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Le tudom venni. 10 ezer forintba kerül. Privát üzenetben küldöm a bankszámlaszámom, ha megérkezik a pénz, küldje el az unokatestvére születési idejét és leveszem az átkot!
2018. okt. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!