Unokatesómat megátkozták szerintem. Valaki ismer olyan személyt akihez ha elmegy akkor megtudja mondani neki hogy meg van-e átkozva és le is tudná venni?
Ha kerestek, biztos találtok olyan személyt, aki meghallgatja és elmondja, mit kell tennetek.
Ez persze, pénzbe kerül.
Ha még több pénzt áldoztok rá, akkor le is veszi az átkot.
.
Ha a fenti összegeket saját boldogulásotokra költitek, akkor csak meg kell tagadni az átkot - és megszünik magától!
Az átok az, hogy elhiszitek az átok létét!
A 3-as átkát is levettem.
3-as, menjél aludni. :)
kell olyan gyertya ami fehér és fekete. felül fekete alul fehér. A fekete rész az átkokat veszi le, ellenséget ártalmatlanít. A fehér rész segití a megtisztulást, újjáteremtődést. Ha szereztetek vagy csináltatok ilyen gyertyát akkor este lefekvés előtt mindig égetni kell félórát, és magunkba mélyedni a gyertya mellet. A fekete résznél az átkozóra gondolni és hogy tűnjön el a rontás, a fehér résznél pedig azt kell elképzelni ahogy megtisztulsz és új életet kezdesz.
kb. ezt fogja egy fizetős neked elmondani és jó drágán rádsózni egy szem gyertyát.
"este lefekvés előtt mindig égetni kell félórát, és magunkba mélyedni a gyertya mellet"
És elalvás előtt el kell fújni a gyertyát, ez a legfontosabb része az egésznek!!!
Okés.
Mostantól kezdve nem kell mindenkinek külön kérnie, csak elég rágondolni, hogy vegyem le, azt én telepatikusan megérzem, és leveszem. Ingyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!