Milyen mágiafajtákat ismertek, amelyekben állatok szerepelnek?
állat? mágia? állat mágia? WTF
ha a mokuslányt ismered akkor igen minden állat szerepelhet... mellesleg a barátnőm olyan akár egy édes nyuszi ha ez segit... vagy igazábol egy nyuszi és ugy néz ki mint egy emberi nő??? :O kezdem kétségbe vonni a valoságot mi mindent titkolhattak el eddig? nem is jézust akkasztották fel hanem egy kisgyereket az egész egy átverés volt várjunk csak
VÁRJUNK CSAK!!!!!! OMG NINCS IS BARÁTNŐM WTF :D
Most én jövök:
WTF????
Aki földhözragadt és trollkodik, ne írjon!
Csak az írjon kommentet, aki hisz az ilyenekben!
Megidéző (angolul summoner, néha necromancernek is hívják).
Több fajtája van itt van néhány közülük:
-Goa (angolul 4story): Állatokat (és akár szörnyeket is) tud idézni, alap szinten tudja őket irányítani.
-Bns: Csak egy macskát tud idézni, de szoros vele a kapcsolata és kiválóan megértik egymást.
-Gw2: Erről nem tudok túl sokat. Azt tudom, hogy szörnyeket tud idézni, állatokban nem vagyok biztos.
Hát konkrétan az állatok tudatába lehet képeket vizualizálni, hogy megtegyenek nekünk valamit.
Vagy egy dühös állatot meglehet nyugtatnii vagy félemlíteni.
Ehhez a 3. szemednek és a 6. csakrádnak nyitva kell lennie.
Van mondjuk elötted egy mérges kutya.
Te vizualizálsz valamit amitől biztosan fél a kutya.
Mondjuk egy nagyobb kutyát.
A fejed hátuljára vetíted ezt a képet, majd előre és egyenesen a mérges kutya 3. szemébe. És voala, megijed az a mérges kutya és elfut.
A kutyák szemébe amúgysem szabad nézni,hanem a szemei közé.
Van még az h szellem állatokat lehet hívni vagy asztrális állatokat hívni és védelemre idomítani.
Ennyit tudok az állatokról írni a mágia terén.
Max a familiárisok amik rendes állatok,de segítenek a mágikus munkákban és jelzik ha éreznek valami negatív entitás jelenlétét.
Kedves #3 #4 Kommentelő!
Köszönöm a válaszokat! Az első 2 igazán példát vehetne Rólatok!☺
Alakváltás, idézés, idomítás.
Ennyire jók az álaltok mágia téren. AKár élve akár szellemként. Van azonban olyan lehetőség is hogy pact-t kötsz 1 állat szellemmel és megkapod az állat jellemzőit. EZ azonban a világ kevés mágiatartalma miatt csökkentve jelentkezik.
Egyébként az 5-s válaszoló nem írt h*lyeségeket, csak kiegészítésként osztottam ezt meg veled. A druidák és a Shaman-k voltak képesek kommunikálni állatokkal, valamint az erősebb boszorkányok de ők csak éjjeli ragadozó állatokkal.
Naná, írnál róla légyszi!☺
(Ha nem kamu😏)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!