Milyen mágiaágakat ismertek?
Kérnék egy kisebb jellemzést róluk, hogy mivel fogalkoznak,milyen az adott ág, nehéz-e vagy nem, stb.
A válaszokat előre is köszönöm!☺
Mágia = Erők tana
Kabbaláról hallottam már az a Zsidó mágia.
Én nem értek hozzá, de annyit hallottam róla, hogy a mágus megidéz valami lényt. Színes gyertya?, füstölő? meg valamilyen szertartás alkalmával és azzal végezteti el a munkát. Cserébe ugye tartozni fog az adott lénynek. 10 szintje van és minden szinten ha megtanulta uralni a lényt akkor tud a következőre lépni. Minél magasabb a szint annál nagyobb hatalma van a lénynek és így ugye a mágusnak is. A googleben biztos többet találsz erről. Én ilyesmivel nem foglalkozom és nem is különösebben érdekel, csak van zsidó ismerősöm.
épp ez az h senki nem tud semmit. én nemsokára csinálok egy honlapot ezekről. kb 1-2-3 hónap múlva.
Boszorkány alapok:
segédeszközök
talizmánok
rúnák
tarot
feketetükör
kristálygömb
kristálykövek
inga
quja tábla
gyógyfüvek
füstölők
gyertyaszínek
kabbalasztikus négyzet
a négysarokpont
holdfázisok és csillagjegyek
asztrológia
horoszkóp
mágiád időzítése a bolygókhoz
mágiád időzítése a hold üresjáratait elkerülve
számmisztika
Fehérmágia:
védelmező, visszaverő, vonzás, taszítás és megkötő
védelmező aura
védelmező ige
védelmező varázslatok
aurafelhasználása--bevonzani valamit pl: pénzt
szerelmi kötés
megkötési varázslatok
energiaelszívás
csillagok és bolygók energiáinak lehívása
jóslás--- inga, tarot, kristálygömb. múlt, jelen, jövő
idő, hely
gyógyítás
Feketemágia: támadó,pusztító, negatív, agresszív.
szemmelverés
hasonmásbábu--sokan wuduként ismerik
gondolatformák teremtése és irányítása
elementálok létrehozása és használata
ektoplazma kiválasztása
halálvarázslat
Sámáni mágia: saját erőd, lelki erőd, saját energiád, természet erői és energiái, elemek használata és asztrális dolgok is ide tartoznak
aura munkák
aura használata
aura színei
színek invokálása - átérzése pl. depressziós és lehangolt vagy,de a piros szín átérzésével feldobhatod magad.
Lelki munkák
asztrális kivetülés
lebegés
asztrális tudat összeolvasztása
gondolatok olvasása
gondolatok átültetése másokba
elemek invokálása -átérzése
elemek evokálása--- lehetségesnek tartják h tűzgömböt létrehozhassunk vagy ijesmiket.
az akasha invokálása és evokálása
akasha- 4. dimenzió, asz asztrálissík légköre, amikor kivetülsz érzed.
árnyékhasználat
pirokinézis
telekinézis
elektrokinézis
Szellemidézések: akármelyik ágazat csinálhatja.
Hatalmas lények megidézése: akrmelyik ágazat csinálhatja.
angyalidézések, démonidézések, istenek idézése, isten-szellem idézések.
16s. Ezt inkább hadjuk. 12 év során belenéztem abba is. Tudod a mágia nem alacsonyodik le a materializáció szintjére. A régi időkben mentek, de ezek különleges bűvölt dolgok voltak amikoris energiát lehettt zárni tárgyakba. EZ most is megy de már nem annyira effektív. Fekete és fehér ? Annyira szélsőséges mintha azt mondtad volna hogy angyal /démonmágia. A mágia se nem jó se nem rossz. Az dönti el mire használod és miféle energiát vegyítesz bele. Utazásaim során találkoztam régi boszorkánymesterekkel. Ha láttad volna az arcukat mikor elmeséltem nekik hogy a mai halandók miféle "tudást" hagytak hátra. Hát a mosoly volt a minimum s akkor még finoman fogalmaztam.
Kérdező: a paladin és a pap a WOrld of Warcraft nevű MMO rpg kasztjai, nézz rá ha gondolod. A paladinnak szent fénye van még a papnak az égető fény amiről beszéltem. Ha másra nem is, arra jó hogy ötleteket szerezz, miként lehet 1-1 elemet használni. Aztán ezeket felhazsnálva megalkothatod a saját varázslataidat amennyiben van hozzá erőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!