Ismertek okkult boltot Budapesten, vagy olyat ahol lehet ilyesmit venni?
Figyelt kérdés
Fekete gyertyákra, szárított gyógynövényekre, kristályokra, stb. lenne szükségem. Nem tudjátok, hol lehet budapesten ilyesmit venni? Eddig csak innen-onnan szedegettem össze a dolgokat, ami elég fárasztó, és féket gyertyát még soha, sehol nem találtam.2017. okt. 26. 18:25
1/4 anonim válasza:
Az a kristály amit venni fogsz nem más lesz mint üveg. Mert kristály rohadt drága. Több tízezer nagyságú ára lehet.
2/4 anonim válasza:
A kristályok nem olyan drágák. Nekem van jónéhány, de várd meg, hogy a kristály válasszon ki magának.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első, nagyon régóta járok ásványbörzékre, kiállításokra, stb. és gyűjtöm a kristályokat. Igenis lehet kapni pár ezerért, nem a legdrágább veszélyes messzi vidékekről bányászott legkülönlegesebb kristályokat veszem, egy kis darab rózsakvarcot pl. 300-400 körül már kapsz.
Utolsó, köszönöm a linkeket, és nem vagyok kezdő, csak egy olyan helyet keresek ahol minél több ilyesmi van, hogy ne kelljen öt-tíz helyről összeszedegetnem mindig a dolgokat. De még egyszer nagyon köszönöm. :)
2017. okt. 27. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!