Amikor 6. -os voltam ugy hogy még nem is láttam nemtudtam miaz mér rajzolgattam életfát?
Figyelt kérdés
állítolag az igaz nemtudtam pontosan eldönteni hgy életfa v világfa v mi mert én ugy rajzoltam a fa nagyon nagyon elvan ágazva közepén egy rózsafej, a fán több levél is volt, volt amikor ugy rajzoltam hogy tüskés volt az elágazás de nekem még a gyökere is szerte volt ágazva2010. jún. 22. 14:37
2/9 anonim válasza:
2 válasz van
1. véletlen - szóval tök véletlen. előfordul. sok dolog hanonlít sok dologra.
2. archetípus - (archetipikus) - olyan dolgok, amelyek nem kommukikácíó útján öröklődnek, hanem genetika útján, vagy valami hasonló. ezek általában ez elmében eltemetve vannak, és minden népnél hasonlók. Olvass utána!
4/9 anonim válasza:
szerintem azért rajzoltam mert rajzolni akartál egy fát
lehet hasonlít az életfára de ennyi.
én pl rajzoltam egy autót ami egy peugeotra hasonlított pedig nem azt akartam :D
6/9 A kérdező kommentje:
van benne vmi XD köszi a válaszokat
2010. júl. 3. 13:58
7/9 anonim válasza:
sok pálinkás kockacukrot kaptál mákteával :)
8/9 anonim válasza:
Kollektív szimbólum, benne van a közös tudatban, és egymással kapcsolatba nem álló kultúrákban is, na ezért lehet:D
9/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Akkor csak a statisztika kedvéért felteszem a kérdést. Hiszitek, hogy van életfa? Szeretném megkérni, aki válaszol erre számozza meg magát, csak az eredmény láthatósága miatt.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!