Akik "pénzbevonzásban" hisznek, azok szerint hogy működik a pénz?
Érdekelne, hogy akik hisznek abban, hogy különböző varázslatokkal (véletlenül sem munkával) pénzt lehet magukhoz vonzani, azok ezt hogy képzelik el?
A pénz nem valami fán terem, az hogy mennyi pénzed lesz, leginkább más embereken múlik. Pl. ha dolgozol, akkor azon, hogy a főnököd fizetésemelést ad-e vagy nem, ami leginkább a cég bevételein múlik, az meg azon, hogy mennyi megrendelést kap a cég. Ilyen esetben akkor a pénzbevonzó hókuszpókusz rákényszeríti a főnököt, hogy emelje a fizetésedet, vagy random embereket vesz rá, hogy vásároljanak a cég termékéből?
Még jobb kérdés, hogy ha mondjuk nyugdíjas valaki, akkor hogy vonz be pénzt? Csinál valami vizualizációt, és ettől nemsokára Orbán Viktor ellenállhatatlan vágyat fog érezni arra, hogy megemelje a nyugdíjakat?
Az az érzésem, hogy aki ilyesmiben hisz, az nincs tisztában a pénz fogalmával, azt hiszi, hogy az valami misztikus módon ott terem a pénztárcájában vagy a számláján.
Akik "hisznek", azok jól fizetőbb munkahelyet, esetleg névnapra, születésnapra kapott ajándékokat tulajdonítanak a bevonzásnak, és nem 10, 100, vagy esetleg millió forintot.
Én pl. bevonzottam magamnak egy fix összegű nyugdíjat mellé egy olyan munkahelyet ami kiegészíti a nyugdíjat, és ettől kezdve nem napról napra kell hogy éljek mert létfenntartásomra nem tudom elkölteni a jövedelmem. Elkezdtem luxuscikkeket is vásárolni. Mint pl. márkásabb autó, parisel helyett Pikkszalámi, stb.
Pénzhez nem kizárólag munka és bűnözés útján lehet jutni.
A szerencsejáték például kiváló példa, hogy a pénzhez teljesítmény nélkül is hozzá lehet jutni. És ez tök tisztességes, mert a játékosok maguk dobják össze a pénzt.
Tehát ha valaki hisz a bevonzós hülyeségben, annak némiképpen van alapja rá.
Arra tényleg jó a napi vizualizálós célzott álmodozás, hogy a mentális korlátokat az adott témakörben semmivé foszlassa és hogy a figyelem fókusza is olajozottabban kattanjon a célodhoz juttatni látszó lehetőségek felé. Plusz idővel felhőtlenül cseverészel egészen nagy léptékben élő emberekkel arról, mire vágysz és milyen szépen szeled az állomásokat a célod felé, ez pedig néhányuknak lesz olyan szimpatikus, hogy komolyan fontolóra veszik, hogy veled dolgozzanak, főleg ha megtérülést látnak.
De eddig megszámlálhatatlan tényleges önmeghaladás vár azokra, akiket nem azzal traktál a környezetük állandóan, hogy mekkora zsenik (valamiben).
Szia!
Lehet ,hogy ezzel nem a kérdésedre fogok válaszolni, de nekem nagyon is működött a dolog.
Sokan leszólják a pénzmágnes meditációt meg az ehhez hasonlokat, de nagyon is működik ha hiszel benne, és konkrétan megfogalmazod elképzeled hogy honnan jön.
Igen nekem azonnal kellett a pénz, ugyhogy én a sorsjegyet választottam, de majdnem két hónapig szinte mindennap nyertem vele annyit amennyit akartam.
De sajnos abbahagytam, és ahogy tudtam elmentem dolgozni , biztos munkahelyre fele annyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!