Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol találok ebben a témában...

Hol találok ebben a témában könyvet?

Figyelt kérdés
Ebben a témában érdekelnének könyvek.Pontosabban a boszorkányokról szóló dolgok.Hogy kezdjek neki.Hol találok ilyen könyveket. Hogy nevezik (milyen fajta könyvekhez soroljak) a boszorkányságot,mágiát,varazslatot.Egy sima könyvtárban talalok ehhez kapcsolodo konyveket.

2018. aug. 15. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Biblia. Ott van az eredet.

A többi szemét, és tűzre való.

2018. aug. 15. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Harry Potter összes
2018. aug. 15. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A Mágia Nagy Könyve.Azért nagy mert így aki nem elég türelmes,azt eltántorítja és buta marad.
2018. aug. 15. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Scott Cunningham kiváló szakértő a témában. Ha tudsz angolul az előny, mert akkor több könyvéhez hozzá tudsz férni. :)
2018. aug. 16. 13:57
 5/6 anonim válasza:

Én is Scott Cunninghamet ajánlanám, esetleg Gerald Gardnert, de hogyha angolul is tudsz, akkor van egy nagyon cuki Youtuber lány, aki szuper informatív videókat készít, én nagyon sok mindent tanultam tőle:

https://www.youtube.com/watch?v=qFhqXNRPW-I&list=PLoUbV6VYS1..

2018. aug. 16. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkitol :)
2018. aug. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!