"Boszorkány" vagy valami más?
Sziasztok!
Azokhoz lenne kérdésem akik tényleg értik a világok folyamatait és ismerik a kapukat,erőket.
Egész kis korom óta látok más világokat és az ott élőket. Az egyiket különösen erősen és szinte folyamatosan. Bár tudom ez nem lehetne,de egész biztos így van....ők azt mondják nem vagyok ember csak "véletlen" kerültem ide. Talán menekültem vagy átok? Nem tudom,nem egészen emlékszem. Más világokban is élek,képes vagyok tudatszinten váltani közöttük de fizikailag nem érzékelem őket és igen ritka mikor tényleg élesen látok. Nagyon vágyok abba a másik világba,gyötrődöm itt. Az emberek nem kedvelnek,valamiért a legtöbben negatívan állnak hozzám anélkül,hogy ismernének.Okot se szoktam rá adni,mindig próbálok barátságos,megértő lenni. A másik világban azt mondják azért van ez mert érzik,hogy "más" vagyok és rosszat vált ki belőlük. Néha álmomban azt hiszem talán köztes világokban járok ahol csatát vívok sötét lények ellen,néha nem egyedül hanem többen összetalálkozunk és menekülünk,átjárókat keresünk,hogy kiléphessünk abból az adott világból(vagy inkább dimenzióból?) egy másikba. Több útvonalat is ismerek amit többször bejártam. Néha látom a jövőt,tudom mikor mi fog történni vagy melyik "útnak" mi a vége,látom a sorsvonalakat és sokszor tudom mire gondolnak mások de nem vagyok képes ezeket a dolgokat irányítani. Ha direktbe próbálok "gondolat olvasni" akkor nem sikerül. Állítólag ha meghalok akkor átjuthatok nem tudom ez igaz-e? De addig még sokat kell tanulnom,hogy jól használjam az erőm ami ugyan odaát van de itt az emberek világában nem tudom használni. Elvileg vagy egyből átlép a tudatom az ottani testembe vagy az egyik átjárón kell átjutnom....de őszintén szólva eléggé össze vagyok zavarodva.Ezek a lények egész életemet végig kísérik és segítenek, a "családom". Fejlettebbek mint az emberek és sok mindent próbálnak nekem tanítani. Ott kislány vagyok és más kislányokkal együtt tanulok. Sok mindent mondanak..pl,hogy az emberi világ nem valódi és csak "börtön". Ezen kívül még sok minden van de túl hosszú lenne leírni. Szóval ha valaki kb tudja mi lehet ez az egész vagy tudja miről írok legyen szíves válaszolni.
Akik szerint hülyeség vagy nem érdekli őket ne írjanak,hiszen az érdektelen és buta dolgokkal nem szokás foglalkozni ;)
Szép kis helyzet. A régi önmagamra emlékeztet. AZ első "utazásom" után én is éltem át hasonlókat. A lényeg hogy felébred benned valami ami többé tesz mint 1 ember, de még nem érted el a cosmos szintjét. Van ugyan "hozzáférésed" az ottani erőkhöz de még nem tudod kellőképpen irányítani.
Segítséget vársz, de nem mondtad meg pontosan mi is a problémád. Vázoltál 1 szituációt de ez csak 1 átmenet. Innen dönthetsz hogy visszafejlődsz vagy továbblépsz.
A tanítás jó dolog, engem is hasonlóan tanítottak a régiek annak idején, de én úgymond "egyéni foglalkozásra" jártam. Már akkor is volt 1 "kisugárzásom". Fordított eset volt mint a tiéd. Ott a "Tanárok" voltak többen és én voltam egyedül, de most nem én vagyok a téma.
Mivel konkrétat nem kérdeztél így konkrét választ én sem írok. Szóval adtam neked életjelet, bár nem mintha szükséged lenne rá.
Nem mondom hogy nem értem meg a helyzeted de az nyilvánvaló számomra hogy te nem érted meg (különben tudnád hogy mekkora ajándékban is részesülsz). 1 tippet azért adok. Ha szeretnéd "elkülöníteni" a 2 "világot". Adj több energiát a szemednek hogy élesebben láss a másikban és vonj el h azt akarod hogy ezt a világot lásd (a másikat ne vagy csak nagyon halványan).
Bár nem a témához kapcsolódik de azt az utasítást kaptam hogy mutassam meg neked ezt a zenét. Hallgasd meg ha szeretnéd. Bár a klippet 1 játékkal csinálták de van sok szép táj benne és ha elvonatkoztatsz a technológiától és a cselekvéstől. Szerintem 1 szép klipp és jól megy a zenéhez.
https://www.youtube.com/watch?v=emQITTZlelI
Ha szükséged van valamire rám írhatsz nyugodtan Privátban (ha itt írsz választ nem biztos hogy észreveszem). Előre is jó tanulást a továbbiakban :)
Jó kis mesét kerekítettél a lényeg köré.. Jó író lenne belőled.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, te most épp úton vagy egy teljesen más, magasabb tudatosság felé és kezded felismerni hogy az anyag csupán illúzió.Engem nem érdekel ha te ezt úgy tálalod ahogy amíg nem állsz meg az Utadon.Nem ismerlek téged akármit is írtál magadról,ezért konkrétabb tanácsot sem adhatok csak annyit hogy ha valóban jó ember vagy, akkor maradj is olyan.
Én is sokszor találkozok más lényekkel, elhunyt lelkekkel a másik dimenzióba. Én is szoktam kommunikálni velük telepátia formályában. Csak nekem nem olyan gyakori az ilyen "találkozás" mint Neked. Volt olyan is hogy nem a jövőt láttam, hanem a jelen pillanatban, egy másik hely történéseit, magyarul, álmomba táshol voltam, láttam mi történik tőlem messze, ott voltam, de nem tudtam közbe avatkozni.
A fel ébredés elég kellemetlen, nagy zuhanó érzéssel jár, mitha egy hatalmas szikláról esnék le, majd felébredve levegő után kapkodok.
Álmomban a szellemek nem szólnak hozzám, inkább érzem, hogy mit akarnak mondani, sugallnak dolgokat történéseket.
UI: tarts magadnál veccőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!