Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges-e a szellemidézés?...

Lehetséges-e a szellemidézés? Igazak-e a következményei?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Halottak szelleme nem létezik, mert öntudatlanok, így nem is lehet velük kapcsolatba lépni

Ám démonok léteznek (még 1 kevés ideig), akik kiadják magukat a halottak szellemének (de ők valamikor engedelmes agyalok voltak, és eltértek Isten imádatától), így becsapják az arra hajlamosakat — nem szabad velük kapcsolatba lépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. jún. 28. 06:30
 12/19 anonim válasza:
5%

lehetséges keress a neten igazábol ilyen varázs porok meg nem tudom mi a fnee való hozzá de lehet h nem igaz....-.-

és velem még nem töertént semmi olyan ami arra utalna h van e utána következmény

2010. jún. 28. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Én kétszer vettem részt szellemidézésben a saját lakásunkban. A körben teljesen megbízható ismerőseim voltak. Nem tudom, ki vagy mi volt ott, de a nehéz asztalunkat 1 lábon megtartotta, és úgy forgatta jobbra, balra!

Alig hittem a saját szememnek!

35/N

2010. jún. 28. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Lehetséges szellemet idézni, ez egyértelmű! 7-en, 9-en és 13-an elméletileg nem ajánlott. És szellemidézés után vissza kell küldeni a szellemet egy imával, különben a lelkedbe kapaszkodik és az energiáidat fogyasztja el tőled. Ja amúgy nem hiszek Istenben, de az ima fontos!
2010. jún. 28. 21:38
 15/19 anonim válasza:
100%
Nekem egy ismerősöm idézet szellemet!de annak rossz vége is lett!pl.egy haverja kiröghte mert rsszul ejtett ki egy szót és különös mondon eltörött az állkapcsa??!!
2010. jún. 30. 10:41
 16/19 anonim válasza:
39%
wow.... ecsém ti mit nyomtok?? jó anyag lehet ha ekkorákat flasheltek.. ha lehet szellemet idézni akk esküsöm rááldozom azt a 10 ezret és spanolok velük mekkora lenne munkahelyen csak állnék és a dolgok magukat csinálnák.. ényis szeretem az ilen varázslós filmket de ha vannak szellemek akk van varázslat is.. és ak meg már vannak ufók is.. és akk meg már vannak zombik meg vámpirok meg vérfarkasok is.. meg terminátorok a jövőben.. szal addig nem kell fosni amig nem jn josh conor...
2010. aug. 30. 13:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehetséges.

2. Igen.

(Mindkét válaszom durván szó szerint értelmezi a kérdést, valójában szkeptikus vagyok.)

2010. szept. 11. 14:09
 18/19 anonim válasza:
Figyelj, ha valami szellem átjönne és zaklatna téged hívj fel, átmegyek lehugyozom a szőnyeget és elmenekül. Amúgy NINCSENEK SZELLEMEK NE LEGYETEK MÁR HÜLYÉK!
2011. okt. 5. 22:31
 19/19 Faeper ***** válasza:

Igen lehet. Már nagyon sokszor próbáltam és bevált az összes. Nem lehet 3-7-12-7-19-en egyszerre idézni szellemet , mert akkor rosszat fogsz megidézni. Egy szönyegre raksz gyertyákat kör alakban köré ültök megfogjátok egymás kezét és ezt kell mondani :

Gyere elő szellem, ha itt vagy közelemben,

mutasd magad előttem!

Nem bántalak, de segítek,

gonoszoktól megvédlek.

De cserébe te is segíts énnekem,

van hozzád egy-két kérdésem.

Mutasd magad, mondd el mi bánt,

segítek én mindjárt.

De ha gonosz vagy, menj innen!

Ha akar, majd megsegít az Isten.

kérdésemre válaszolj!

kívácsi vagyok már nagyon.

Köszönök mindent,

kedves szellem!

A jel 5perc múlva is lehet. És ha a szellem valamelyik emberen érzi , hogy rossz akkor a lángot eloltja előtte és le kell cserélni az embert.

A következményei : 1 hétig a szellem , nyomában lesz annak aki elmondta a verset.Mert nem tudom az elzavaró verset.

EZ NEM KAMU!!!

2012. aug. 9. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!