Lehetséges-e a szellemidézés? Igazak-e a következményei?
Halottak szelleme nem létezik, mert öntudatlanok, így nem is lehet velük kapcsolatba lépni
Ám démonok léteznek (még 1 kevés ideig), akik kiadják magukat a halottak szellemének (de ők valamikor engedelmes agyalok voltak, és eltértek Isten imádatától), így becsapják az arra hajlamosakat — nem szabad velük kapcsolatba lépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lehetséges keress a neten igazábol ilyen varázs porok meg nem tudom mi a fnee való hozzá de lehet h nem igaz....-.-
és velem még nem töertént semmi olyan ami arra utalna h van e utána következmény
Én kétszer vettem részt szellemidézésben a saját lakásunkban. A körben teljesen megbízható ismerőseim voltak. Nem tudom, ki vagy mi volt ott, de a nehéz asztalunkat 1 lábon megtartotta, és úgy forgatta jobbra, balra!
Alig hittem a saját szememnek!
35/N
1. Lehetséges.
2. Igen.
(Mindkét válaszom durván szó szerint értelmezi a kérdést, valójában szkeptikus vagyok.)
Igen lehet. Már nagyon sokszor próbáltam és bevált az összes. Nem lehet 3-7-12-7-19-en egyszerre idézni szellemet , mert akkor rosszat fogsz megidézni. Egy szönyegre raksz gyertyákat kör alakban köré ültök megfogjátok egymás kezét és ezt kell mondani :
Gyere elő szellem, ha itt vagy közelemben,
mutasd magad előttem!
Nem bántalak, de segítek,
gonoszoktól megvédlek.
De cserébe te is segíts énnekem,
van hozzád egy-két kérdésem.
Mutasd magad, mondd el mi bánt,
segítek én mindjárt.
De ha gonosz vagy, menj innen!
Ha akar, majd megsegít az Isten.
kérdésemre válaszolj!
kívácsi vagyok már nagyon.
Köszönök mindent,
kedves szellem!
A jel 5perc múlva is lehet. És ha a szellem valamelyik emberen érzi , hogy rossz akkor a lángot eloltja előtte és le kell cserélni az embert.
A következményei : 1 hétig a szellem , nyomában lesz annak aki elmondta a verset.Mert nem tudom az elzavaró verset.
EZ NEM KAMU!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!