Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi az a szellemidézés?

Mi az a szellemidézés?

Figyelt kérdés

Az igazat megvallva nem hiszek ebben, nem is értem az egészet, csak itt annyi baromságot olvasni, hogy eldöntöttem hogy kirakom ezt a kérdést.

A válaszokat előre kösz.

2011. febr. 6. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az egy olyasvalami amit nem túl jó ötlet erőltetni,mert ha nem küldik vissza a lelkeket a túlvilágra,akkor a kontár idéző és a résztvevők bele is bolondulhatnak.Ouija táblával szoktak idézni.
2011. febr. 6. 20:26
 2/14 Steinerné, Babi néni ***** válasza:
0%

egy nemlétező baromság, oujia táblával csinálják(többek között) amiről be lett bizonyítva( nem feltételezve, nem találgatva, nem elméletben, hanem gyakorlatban és valóban) hogy bődületes nagy baromság és nulla alapja van. jómagam is már ezerszer csináltam, és a világon semmi nem történt. a bizonyítást is megcsináltam és lám csodát valóban be lehet sajátkezüleg is bizonyítani. Aki mást állít az:

a, hazudik,

b, nem beszámítható

c, mindkettő

2011. febr. 6. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Olvasd el viccből ezt is, onnan hogy "Az Emberi halál":

[link]

csak hogy tágítsd a nézőpontodat

:D

2011. febr. 6. 21:38
 4/14 Steinerné, Babi néni ***** válasza:

kedves 21:38

ismered a kifejezést, hogy NETTO OSTOBASÁG?

az általad bemásolt mártanénis cikk egy ilyen.

azért haragszom rád, mert elvettél majdnem 20 percet az életemből ezzel a szrral, amit sohasem kapok vissza.

hozzád intézném a mai nap kérdését: az agymosott vajh tudja e magáról, hogy agymosott??

2011. febr. 6. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Apum a katonaságon volt anno, és szórakoztak a szellemidézéssel! Elkezdtek idézni és egyszer csak berobbant az ablak, erre bejött valamilyen nagyfőnök! Amikor bejött nem hitte el mi történt, és amikor ment volna ki, akkor elindult felé az asztal!

Ennyit a szellemidézésről!

2011. febr. 6. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves Steinerné, Babi néni!

Nekem az a vicces ebben az egészben hogy annyira okosnak tetszik magácskát gondolni, és könnyedén, meggyőződéssel elítél mindenféle nem materialista dolgot, hogy mégis elolvasta!

Pedig nem Önnek linkeltem be, és odaírtam hogy viccből!

Csak saját magára haragudhat, senki más ember fiára!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

És szándékosan magáztam, keziccsókolom!

De úgy sem érted. Csak utálkozol. Magad sem tudod hogy min. Jó utat.

2011. febr. 6. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Öngyilkosság-ezt a filmekből tudom.=P
2011. febr. 9. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Az a szellemidézés, mikor tudod, hogy ezt vagy azt a mondatot egy szellem mondta, és tőle idézel.

De ne idézzél szellemtől túl sokat, mert széthuhogod az agyad!

2011. febr. 10. 02:30
 9/14 anonim válasza:
Én egyszer idéztem szellemet és elég durva volt leesett a buddha szobora polcról és összetört darabokra a darabok meg összehúzodtak és vissza....De ez szerintem csak azzal történik meg aki hisz benne..!
2011. febr. 13. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolso ez igaz azzal tortenik aki hisz benne szoval velem sosem fog es szerintem ti is kepzelodtok...
2011. febr. 14. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!