Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a 666 pontos jelentèse?

Mi a 666 pontos jelentèse?

Figyelt kérdés
Nem a hèber fordításra vagyok kíváncsi, hanem a sokkal ősibb,szanszkrit verziòra. Ùgy tudom, hogy a 666 a Nap ès a Mars száma. Ha tudtok oldalakat is linkelhettek. De ismètlem, hèber fordítás pl a Sátán számszáma verziò nem èrdekel. Jöhetnek matematikai kèpletek is.

2018. júl. 31. 07:29
 1/6 A kérdező kommentje:
*száma
2018. júl. 31. 07:33
 2/6 anonim válasza:
51%

666

6+6+6=18

18

1+8=9

666-9=657

2018. júl. 31. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:
ez eddig ok.
2018. júl. 31. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

657 malac volt a sátán udvarának kertjében, de 9 malac született a Sátán 666. születésnapjának éjjelén, és ugyebár a képlet szerint 567+9=666.

Na már most, ugyan ezekben az órákban az univerzumban 666 bolygó tökéletes együttállása is megtörtént, amelynek hatására ez a 666 malac démoni szörnyeteggé változott, és halhatatlanná lett. Ettől kezdve ez a 666 malac-szörnyeteg lett a Sátán elsőszámú hadserege, valamint testőrsége.

A 666-os szám tehát ezen történeten alapszik, és ez Sátán száma. Ami azt illeti a pontos jelentése még vitatott, de hivatalosan csak a Sátán számaként van jelen.

2018. aug. 4. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

A kedves #4-es figyelmébe:

Hadd idézzek a kérdező kérdéséből: "Nem a hèber fordításra vagyok kíváncsi...", majd ismét "...ismètlem, héber fordítás, pl. a Sátán számszáma [sic] verzió nem érdekel".

A felvázolt tézis - azonkívül, hogy még a legjobb esetben is legfeljebb apokrif/pszeudoepigrafa - sajnos nem válasz a kérdésre, sőt kifejezetten olyasmire próbál reagálni, amire a kérdező NEM kíváncsi.

PS: Amennyiben rendelkezel bármiféle - akár hasonlóképpen nem-kanonikus - tudással, ismerettel, mely a fent említett "ősibb, szanszkrit verzióval", vagy akár "matematikai képletetkkel" kapcsolatos, kérlek, azt se tartsd magadban!

2018. aug. 4. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

1+2+3+...+36=666

Ez a legerdekesebb szerintem :)

2018. aug. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!