Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lenne ha eltörölnénk az...

Mi lenne ha eltörölnénk az összes vallást?

Figyelt kérdés
Nagy részük amúgy is hazug és álszent képviselőiknek járna már egy seggberúgás.Kezdhetnénk az iszlámmal, és így kapàsból megoldódna a közel keleti probléma!
2018. jún. 23. 10:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan érted pontosan. Ha a vallások gyakorlását tiltanánk be, hatalmas lázadások lennének szerte a világon, a második világháború kismiska lenne ahhoz képest, ami ekkor következne.

Ha az emberek fejéből törölnénk el, akkor sokkal több lenne a depressziós, az öngyilkos és az elmebeteg. Nagyon sok embernek a vallás jelenti a kapaszkodót az életben, az nyújt nekik reményt.

2018. jún. 24. 10:47
 22/30 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy az iszlám egy mentális fertő és be kellene tiltani.

Mohamed (hamis)próféta egyszerűen fogta a keresztény vallást és nagyon megerősítette annak társadalom szervező elemeit és elhagyta belőle a népszaporulatot gátló felesleges szexuális gátakat. Más előírásokat viszont a végletekig szigorított.

2018. jún. 26. 10:20
 23/30 szenes43 ***** válasza:

Van 5 Világvallás és van x milliárd ember. Olvasgassátok el hogy mind az 5 előre vagy felfelé mutató ahogyan az elvetett mag is a fény felé igyekszik. Azt hogy kiforgatják,százféle képen magyarázzák arról egyik vallás sem tehet.

Nem vallásfüggő ha valaki felemeli az elesettet míg a másik átgázol rajta. Csak egy kicsit olvasgassátok a Tízparancsolatot és rájöttök hogy az is elég lenne ha mindenki az szerint élne.

2018. jún. 28. 16:43
 24/30 anonim ***** válasza:

A Koránban és a Saria törvényekből egyértelmű hogy az iszlám egy kegyetlen intoleráns vallás és hiába állítják az ellenkezőjét és hogy meg lehet reformálni. Nem lehet!

Mert az már nem az iszlám lesz.

A sátánizmust is meg lehet reformálni csak akkor az már nem a sátánizmus lesz...

2018. jún. 28. 20:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Oké akkor én most megkérdezem az iszlám vallást szidó emberektől hogy mi is a problémájuk "hamis"próféta? És ha Jézus a hamis próféta ja az nyílván nem lehet mert te abban hiszel nevetséges...
2018. júl. 7. 16:10
 26/30 anonim ***** válasza:

Jézus egy végsőkig toleráns hitet oktatott az már más tészta, hogy a katolikusok mit tettek ezzel...

Másrészt én nem vagyok keresztény és amíg nem akarják rám erőltetni és nem szenvedek a hülységüktől addig nem érdekel hogy Jézus hamis vagy igaz próféta volt e.

A muszlimok még épp csak betették Európába a lábukat és már is pórul jártunk velük. Egy kibszottul balfsz vallás. Agresszív és intoleráns. Nem való Európába! Sátánizmussal egyetemben be kellene tiltani!

2018. júl. 7. 17:39
 27/30 A kérdező kommentje:

24-s,nem vagyok semmilyen vallás megszállottja,, habár szimpatizálok a zen buddhizmussal,mert az áll legközelebb az életszemléletemhez(minden élet fontos és értékes a maga módján),.De ennyi.

25-s,nagyon jól mondod.Köszönöm hogy létezel.

2018. júl. 7. 17:53
 28/30 A kérdező kommentje:
Bocs,25-s és 26-st akartam írni
2018. júl. 7. 17:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy nem agresszív csak hogy ne csináljon senki úgy mintha ő jobb lenne... Rengeteg ember szenved a hülye keresztény ideológiáktól is csak azt nem veszitek észre.
2018. júl. 7. 19:30
 30/30 A kérdező kommentje:
Tudjuk.De vannak prioritások
2018. júl. 7. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!