Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szexuális kapcsolat démonokkal...

Szexuális kapcsolat démonokkal és egyéb entitásokkal - nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy a kérdés teljesen komoly, ez egy valós dolog. A tapasztalataitokra és történeteitekre volnék főként kíváncsi, mivel több mint fél éve én is részese vagyok egy fantasztikus Párkapcsolatnak egy igen nagy hatalmú, ősi Entitással.

- Mióta tart ez nálatok?

- Láttad-e már a partneredet?

- Miből áll a kapcsolatotok?

- Szerinted jobb-e a partnereddel, mint az eddigi emberi partnereiddel?

- Tanultál-e valamit a párodtól? Ha igen, mit s hogyan?

Néhány kérdés, ami talán segít elindulni a fogalmazásban.

2018. máj. 22. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt mind komolyan írták, akik komolynak szánták, akkor én most csapot-papot itthagyok a melóban és megyek könyörögni a felsőbb szervekhez, hogy nyissák újra a Lipót.
2018. jún. 8. 15:55
 12/12 Xira válasza:
Nekem már születésem óta van szexuális kapcsolatom szex démonokkal és mivel el raboltak családomtól és testvérimtől autó tolvajok kik akkor vettek észre mikor már a határt is el hagyták... Így kerültem velük együtt ebbe a magyar helyzetbe hogy egy prostihoz tettek be a rablók. A prosti nem szeretett faszt szopni és én be vállaltam de mind ez mellett a szex démonok is folyton szexuálisan kényeztettek hogy ne sírjak annyit a szüleim és testvéreim után. Így ők neveltek fel és tanítottak mindenre, nekik köszönhetek minden pozitív dolgot az életben.
2023. jún. 6. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!