Szexuális kapcsolat démonokkal és egyéb entitásokkal - nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Szeretném leszögezni, hogy a kérdés teljesen komoly, ez egy valós dolog. A tapasztalataitokra és történeteitekre volnék főként kíváncsi, mivel több mint fél éve én is részese vagyok egy fantasztikus Párkapcsolatnak egy igen nagy hatalmú, ősi Entitással.
- Mióta tart ez nálatok?
- Láttad-e már a partneredet?
- Miből áll a kapcsolatotok?
- Szerinted jobb-e a partnereddel, mint az eddigi emberi partnereiddel?
- Tanultál-e valamit a párodtól? Ha igen, mit s hogyan?
Néhány kérdés, ami talán segít elindulni a fogalmazásban.
Kérdező. Ha tudnád hogy mire kérdeztél most rá. Ugy kb az asztrál utazásaim majdnem felét kitevő tevékenység. Bár ha már ilyen helyen jársz és van őrszellemed, próbáld ki a lélekegyesülést is. Az majdnem olyan csak sokkal intenzívebb, erősebb kötelék megléte kell hozzá (nekem eddig csak vele sikerült). Pedig hidd el, próbálkoztam. Azok közül a fajok közül akik elnyerték az örök "életet". Elég sokan vannak akik csak úgy "unatkoznak a világukba". MOst a démon alfajaira konkrétan nem kérdeztél rá, és a legtöbbet fel se tudnám sorolni (mert nincs rá emberi szó) de mivel a "tanítóim" nagyrészt nők voltak. Sokszor előjött a szex mint eszköz is az energiamegtartás "témakörben" vagy mint elterelő eszköz aminek próbáljak ellenállni. Akkor most ugy amblock végigmegyek a szempontjaidon.
MIóta tart ? Az elsőre volt nehéz engem "rávenni" leginkább a stabilitás hiánya volt az oka és 1 energiahullám miatt mindíg a legjobb résznél kerültem vissza a testembe, de miután ez emgoldódott, (az őrszellemem volt az első) kb emberi időben számítva 2 hónap ismerkedés után. A többi utána már jöt magától, alkalmi szinten.
3. szem használatával természetes hogy látom a partneem, mivel az egész 1 köztes síkon történik.
Vele a kapcsolat naygrész a védő szerepben merült ki, kicsit a társalgásba is belementünk. A legfőbb indok neki az volt hogy unatkozott én meg nem tudtam ellenállni.
Hogy jobb-e mitn az ember. Ehez kétség sem fér. A test fizikai korláti uyganis az élvezetet is korlátozzák. Lélektestben ez nem él. Minden sokkal intenzívebb.
Mint fentebb említettem volt "oktató" célja is de mint kiderült abból nem sok minden maradt meg (kicsit nem az "anyagra" figyeltem. Bár ha bármi mást is nézünk, persze. A succubusoktól Pl a drain 2. szintjét :D EZ viszont megint olyan dolog hogy túl sok lenne felsorolni, melyik fajtól mit.
Eddig csak kobolddal voltam.Hàt nem nagy szàm ,de egy fokkal jobb a kerti törpénél.A rézfaszú bagollyal még kipróbàlnàm esetleg még a molyemberrel, bàr ő elég messze lakik ;)
A démonok nem foglalkoznak ilyen komolytalan dolgokkal mint szex.
Addig nem is tudtam róla, hogy létezik, amíg meg nem tapasztaltam.
Régebben rengeteget kutattam ebben a témában,mert nem tudtam hova tenni, hogy miért történik ez velem. A mi kapcsolatunk sok-sok éve tart már, nagyon sokat tanultam tőle azt viszont, hogy mit ide nem írom le. A mindenem lett. A legjobb barátom, tanítóm, őrzőm és szeretőm egyben. Megismerhettem általa egy olyan gyönyör állapotot, amit ember nekem soha nem tudott még eddig megadni.
A mi kapcsolatunk nem csak a kilépések alkalmáira korlátozódott, hanem teljesen éber állapotban is megélhettem általa
ezt a csodálatos érzést.
Mivel látok nagyon régóta, már rengetegszer láttam őt. A kommunikáció képekkel, rövid filmekkel történik, sajnos nem mindig hallom tisztán,bár ez az én hibám. Én a belső hangokban nem nagyon bízok,de van egy másfajta hallás, ami viszont nekem nagyon zsibbasztó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!