Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Éjjelente, mikor lefekszem,...

Éjjelente, mikor lefekszem, úgy érzem, mintha valami lenne a szobámban, ha hasra fordulok, hogy ne lássam, olyan, mintha a hátamra telepedne a lapockáim közé. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Sem komolyabb egészségügyi problémám sem pedig nyomasztó gondjaim nincsenek. Mondjuk kisebb-nagyobb furcsa, orvosok által sem megfejtett problémáim akadtak. Volt hogy a vérnyomásom az egyik pillanatban hihetetlen magasan volt, noha semmi oka nem volt, majd mikor gyorsan ellenőrző mérést csináltak, minden normális volt.

Kíváncsi lennék a tudományosabb és okkult magyarázatokra is. Köszi.

2010. jún. 14. 21:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

No, nem tudom végül mi lehetett, de már vagy három napja igyekszem elzavarni, és nem törődni vele, és eltűnt.

Köszi a válaszokat.

2010. jún. 17. 08:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Még mindig eszembe jut néha az élmény, és utána olvasva az alvásparalízisnek, nem egyezik vele:

-a testem nem volt merev, könnyen mozogtam, fel is állhattam, de még a mozgás sem enyhítette annak az érzését, hogy valaki van a szobámban.

-éber tudatállapot stimmel.

-mérhetetlen rettegés megint csak elkerült.

-Különbség még, hogy általában a mellkasra ül a valami, de nálam a hátamra, a lapockáim közé telepedett, és a szokásostól eltérően nem fullasztott.

Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokkal sem találkoztam még, élménybeszálomókban sem, ez pedig érdekesnek tűnik, mert vagy egy új ága, megjelenési formája az alvásparalízisnek, vagy, tudósok ne vessetek meg érte, de tényleg igazam van és valami járt nálam.

Ezeknek fényében, ismer valaki még az alvásparalízishez hasonló, erre az esetre ráhúzható pszichológiai tényt, ami magyarázatot adhat?

Illetve az ezo hívők tudnak olyan praktikát, amivel megtudhatom, ez az izé mi volt és mit akarhatott?

2010. aug. 5. 13:56
 23/26 anonim ***** válasza:
nincs semmilyen izé bizé "szörny" az agyad teremtette , valszeg tényleg valami bajod van , ahogy te is írtad
2010. aug. 6. 09:53
 24/26 anonim válasza:
én is éreztem már ilyet de én egy kicsit máshogy. én ezt lefekvés előtt szoktam érezni amikor még fel van oltva a villany. pl tegnap olyan volt mintha a függöny előtt elment volna valami vagy valaki. még az árnyékot is láttam.furcsa.
2010. aug. 6. 12:01
 25/26 anonim ***** válasza:
nem olvastam el ki mit válaszolt rá. de ha nem egyedül alszol akkor is ez van?
2010. aug. 6. 19:52
 26/26 A kérdező kommentje:

A válaszok többsége egyértelműen alvásparalízisnek tudta be, és most jutottam el addig, hogy találtam megfelelő forrást, leírást a jelenségről, és derült ki, mennyire nem egyezik.

Mióta elzavartam, nincs itt, így nem tudom letesztelni, hogy megjelenik-e ha mással alszom, így e kérdésben legfeljebb spekulálni lehet. Vissza hívni nem akarom, akkor sem, ha csak nekem valóságos.

Ebben a kb háromnapos szakaszban kimondottan erős volt az az érzés,hogy valaki figyel, elalvás előtt is, és mikor éreztem, legfeljebb 10 percet szundíthattam előzőleg ( szokásom elalvás előtt még meditálni, illetve elgondolkozni dolgokon, és megesik hogy a gondolkodás szundiban ér véget :))

Elalvás előtt is volt már hasonló érzésem, ettől az élménytől függetlenül, de addig semmi nem ült a hátamra, csak volt, illetve amit én mókásnak találok, árnyékok kavarognak a plafonon, néha meg füstszerűen jönnek be az ajtón.

2010. aug. 6. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!