CsorSzabolcs12 kérdése:
Lehet alkudozni egy természetfeletti lénnyel?
Figyelt kérdés
Lehet olyat kérni egy természetfeletti lénnytől,hogy meglehessen tanulni a szuperképességeket,valamiért cserébe?(pl.repülés,szupergyorsaság stb..)2018. máj. 18. 17:10
1/16 anonim válasza:
A válaszhoz elég visszavezetni azt, hogy hány természetfeletti képességű ember élt eddig a világtörténelemben. Nulla, és nem azért mert rosszul alkudoztak.
3/16 anonim válasza:
Alkudozni lehet, de szuperképességet nem tudsz úgysem megtanulni, mert te nem vagy természetfeletti.
4/16 A kérdező kommentje:
egy csomó oldal azt írta,hogy lehet bármit kérni,meg ez a szuperképesség nem csak nekem lenne jó.Most hiába mondod,hogy akkor minek kérdeztem meg itt,azért mert kíváncsi vagyok :D
2018. máj. 18. 18:49
5/16 anonim válasza:
Lehet, de saját érdekedben jobb, ha nem üzletelsz az ördöggel és démonaival...!
6/16 A kérdező kommentje:
Nem csak rossz démonok vannak
2018. máj. 18. 19:46
7/16 anonim válasza:
Nincs semmid, amit cserébe adhatnál neki. A lelked pedig nem ér sz**@rt se! Túlbecsülik, az enyémet a múltkor adtam el az ebay-on.
8/16 anonim válasza:
"Nem csak rossz démonok vannak"
Ez igaz! Viszont abban biztos lehetsz, hogy minden olyan "természetfeletti lény", aki ilyen üzletet ajánl neked, nem Istentől való!
Pl. az angyaloktól/őrangyalodtól kérhetsz segítséget, közbenjárást dolgaidban és felhatalmazhatod őket beavatkozásra, de ők önzetlenek és semmit nem várnak el cserébe....
9/16 anonim válasza:
Ja! És jó démonok nincsenek, hanem csak rosszak!
10/16 anonim válasza:
Amennyiben egyenrangúak vagytok, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!