Lehetséges, hogy vozom a balszerencsét?
Találgatások, de basszus pont a nyilvánvalóra nem ondol senki. Megnyugtatlak, a körülötted levők balszerencséje tényleg a te "hibád", de hogy valami jót i mondjak nem tudatosan teszed. Jó lehet nem voltál (vagy nem emlékszel hogy lettél volna) kezdő démon. Ha valaki nem uralja az erejét, annak a körülötte levők isszák meg a levét. Nem tartod ezt furcsának hogy körülötted senkinek nincs szerencséje csak neked ?? Naaaa ? Ezen gondolkozz el 1 kicist mi lehet ennek az oka ? (bár szerintem magad is tudod a választ) és hogy mit tegyél ellene ? Gyakorolj, próbáld a hatást tudatossá tenni. Értékes 1 képességed van csak tanuld meg használni (vagy add nekem, ha nem kell szivesen átveszem). Ez 1 áldás nem 1 átok, ha használni tudod, feloszthatod a hatását és ha mondjuk 1 nagyobb közösségbe mész, elérheted hogy mindenki csak "kicsit" rosszat kapjon még te megnyerheted a lottót. (hülye a példa de mondjuk 30-40 ember között összejöhet). Óriási lehetőséget kaptál, ne puskázd el. Annak meg hogy a neved Kaszás, örülj. Nem gondolod hogy ez a jele valaminek ? Mondjuk ilyen adottsággal már rég le kellett volna hogy essen. Ha máskor nem, akkor mikor a kérdésedet megláttad leírva.
Ha kell segítség a kontrol-ba tudok néhány tippet adni, de nem túl sokat mert az én erőm nem szerencse természetű de a Drain-em mechanikája hasonlóan működik mint a te erőd.
Sok sikert kívánok a tanulásban. Remélem segítettem.
u.i: ha nem láttad nézd meg az Elveszett lányt (az 1 sorozat) ott is az első pár részébe a csaj haosnlóan érzi magát. Akivel lefekszik az meghal (spoiler alert: aztán kiderül hogy ő 1 succubus. Spoiler vége).
Ha vonzod a balszerencét, büszkén mondhatod magadról: szerencsés vagy!
Ha szerencsétlen lennél, a szerencsét vonzanád.
Mindig az ellentétes pólusok vonzzák egymást!
#21 Nem vagyok démon és nem is voltam az. :D A családban többen is rendelkeznek ezzel a bizonyos "erővel", bár én meg azt szoktam mondani, hogy a "balszerencse" csak hit kérdése. Másfelől nem akarok ártani senkinek tudatosan és tudat alatt sem. A család többi tagja is babonás, még az álmoknak is olyan nagy jelentőséget tulajdonítanak, hogyha valami rosszat álmodnak összeülnek 2-3-an és próbálják fejtegetni. Azt hiszik, hogy előre látják a halált vagy valamilyen rosszat bekövetkezettjét. Tisza égő... megy a panaszkodás, hogy azért nincs normális párkapcsolata, mert a barátjával folyton valami baleset történik. (De valószínűleg mindegyik családban így van ez, ahol többnyire a nők dominálnak, mármint, ami a létszámot illeti). Nyilván belém nevelték a hülyeséget, hogy ilyesmiket írok. A környéken szokták mondani, hogy olyan vagyok, mint a szüleim, mondják a faterom miatt kisiklott egy vonat, mert rajta ült vagy valami ilyesmi... Ha nem is csinálok semmit, rám aggasztják ezeket. Eleve egy babonás környék, az egyik hívő a másik babonás, a harmadiknak meg mittudomén milyen hite van. Az idősebbek még az ükanyádat is ismerik, kb. ilyen környék ez. Gyakran úgy érzem, mintha a kukorica gyermekeinek szülőfalujába csöppentem volna. Van olyan is a családban (de most komolyan mondom), ha az egyik azt álmodja, hogy valaki meg fog halni a többiek halálosan komolyan veszik, mintha kész tény lenne. Vagy, ha pénzzel álmodik már azon gondolkodik mire fogja költeni a nyereményt. Az ismerősei meg kérdezik tőle, hogy milyen nemű lesz a gyereke, még olyan baromságot is, hogy lehetne fiatalabb. :D Tiszta boszorkányság. Mellesleg a család többsége mind nő. A fiú lányok száma 20-80% arány között van. Gyakran történnek balszerencsés esetek, kevésbé gyakran kisebb-nagyobb "balesetek", és ha jelen vagyok automatikusan rám fogják.
#22 Mindig is szerencsésnek hittem magam. Azzal nincs semmi problémám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!