Egy ideje már észre vettem, hogy hullanak körülöttem az emberek (most komolyan mondom) A közelemben lévőket folyton baleset éri vagy valamilyen balszerencse. Elég, ha csak elhaladok valaki mellett és azt valamilyen balszerencse éri. A múltkor, pl. pókerezni voltam jól mentek a dolgok, viszont, amíg játékban voltam a mellettem ülők egy jó lapot sem kaptak. Folyton megy a panaszkodás, hogy "nem akarok a Kaszás mellett ülni"... néha úgy tűnik, mintha emiatt kerülnének és játszani sem akarnak velem. (Csak úgy mellékesen, a vezetéknevem Kaszás) Hogy példákat mondjak, a múltkor ki kellett hívni a szerelőt, mert a szomszédban leszakadt egy kábel. Odamentem nézelődni, hogy mit hogyan csinálnak. A létre mellett álltam, erre a szerelő leesett eltörte a karját. Mentőket hívtak hozzá és elvitték, egy hét múlva egy másik befejezte (egy hétig nem volt internet). Később a szomszédban azon kezdtek viccelődni, hogy miattam esett le, mert a közelemben mindig valami rossz történik. Múltkor előtt 1 évvel azelőtt, pl. egy temetésen voltam a környékről temettek valakit. A részletekben most ne menjünk bele. Tehát ott voltam a temetésen hozták a koporsót, mikor elhaladtak mellettem az egyik nem bírta tovább "gondolom" és a koporsó elborult kiesett a hulla, néhányan siklottak is. A lényeg, hogy szerencsés vagyok, csak a körülöttem lévők nem azok és sokszor viccelődve rám kenik, hogy vozom a balszerencsét és balesetek történnek körülöttem. A vezetéknevemmel is megy a viccelődés. Ha tényleg van valami alapja meg lehet előzni valami keleti varázslattal vagy ilyesmi? Nem mintha engem zavarna, végül is velem semmi rossz nem történik, sőt igencsak szerencsésnek momdhatom magam.
Akkor sok a véletlen egybeesés. Jó néhány esetet tudnék sorolni, pl. a múlthéten vettem kétpár csukát (hobbiból szoktam focizni) Ott is történt már "egysmás". A lényeg, hogy vettem kétpár focicipőt és összefutottam egy ismerőssel. A barátnőjével vásároltak meg ilyesmi. A mozgólépcsőn félúton megbotlott leesett... Történt olyan elképesztő is focizás közben a madarak esetek le a közelemben. Jól kinevettek a társaim. Szokták mondani, hogy közveszélyes vagyok. Amihez hozzányúlok tönkre megy, körülöttem mindenki balszerencsés, megsérül, emiatt a babonások kerülnek.
2018. máj. 4. 12:19
3/27 anonim válasza:
Rontás van rajtad. Ne aggódj, kezelhető a probléma. Tudok segíteni.
2018. máj. 4. 12:22
4/27 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,hogy a bibliaban van erre magyarazat.
Kerdezz meg egy vallasos embert is.
2018. máj. 4. 12:27
5/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem róla a helyi plébánossal, pappal vagy minek szokás hívni... Azt mondta többet kéne közösségbe járnom, mármint a vallási körökben. Viszont semmi hasznosat nem tudott mondani, mellesleg sokszor részeg is, szóval nem nagyon hallgattam rá. :D Vannak vallásosak a környéken, de nem nagyon tudom hogy kell tanácsot kérni az ilyen emberektől. Egyéb okok miatt nem is kedvelnek engem. Az interneten is megkérdeztem ilyen jósnő féleséget, azt mondta, hogy elszívom a körülöttem lévők pozitív energiáit vagy valami ilyesmi. Mondott még néhány dolgot, amit nem nagyon értettem. Nem is az én világot. Volt egy másik fórumozó is, akit megkérdeztem, hogy volt e olyan személy az életemben, aki eltávozott "az élők soraiból" és közel volt hozzám...?
2018. máj. 4. 12:51
6/27 A kérdező kommentje:
#3 Hogy tudsz nekem segíteni? Hogy kell levenni azt a rontást? Mennyibe kerül? Ki tette rám? :D Az előbbi mondatott nem fejeztem be. Hiába leírtam mindent a fórumozónak, de többet nem írt vissza, hiába írtam rá, mintha a föld nyelte volna el. Ha meg leállok beszélgetni egy vallásossal, hogyan kezdjek neki? Mit mondjak? Nem kezdhetem rögtön a problémámmal. Nem szoktam velük beszélgetni.
2018. máj. 4. 13:15
7/27 anonim válasza:
Elsőként egy gyors ideiglenesen megoldás: 75469639975
Másodszor, magadévá kell tenned az egyik legfontosabbat miszerint az okkult tanítványság szintjén az asztráltest, mint tudatos átlépési zóna szerepel, mert csak egy letisztult, átvilágított asztráltest válhat a mentális Én uralom-átvételének eszközévé.
Gondolkozz ezen. Ez a beavatási utad. Később folytatjuk. Addig is ❤️❤️ áldás ❤️❤️
2018. máj. 4. 13:45
8/27 A kérdező kommentje:
#7 Mi van? 🤔
2018. máj. 4. 13:52
9/27 A kérdező kommentje:
Ez a "75469639975" a telefonszámod?
2018. máj. 4. 13:54
10/27 anonim válasza:
Grabovoj szám. De ha ennyit se tudsz akkor nagyon nehéz lesz segíteni rajtad.
A te bajod az, hogy hogy a mélytudatból feltörő démonok aggasztó cselekedetekké kulminálnak, melyek a vágy-szinteken beindítva rezgésüket, karmikusan visszahatnak a tudatlan áldozatra.
Az események az elkerülhetetlen változások felé sodródnak, amik beteljesítik jövődet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!