Hogy vehetem le házilag a rontást?
Tönkrement az életem elég fiatalon, és szeretném helyretenni a dolgaimat. Nem szeretném részletezni, hogy mi történt, hogyan történt.
Leginkább privátban várnék segítséget, hátha találok itt olyan embert, aki ért az ilyen dolgokhoz.Azok az emberek, akik pedig nem tudnak normális válaszokat adni, lehetőleg ne kommenteljenek, mert nincs szükségem üres szavakra. Előre is köszönöm.
Milyen normális válaszokat vársz abnormis kérdésre?
.
Megkeresed, hova lett feltéve a rontás, két kézzel fogva leveszed, aztán irány a kuka.
Kedves Belkincski,
Isten létezését nem vitatom, mindenkinek mást jelent. Ő a minden, maga az élet, rajta keresztül létezhetünk, benne élünk stb stb. Viszont az élettel járnak azon nehézségek melyekkel meg kell küzdenünk melyek által többek lehetünk, és egyszerre közelebb kerülhetünk hozzá is hittől függetlenül. A mindenségnek/ energiának van olyan aspektusa mely kérésen alapul, és ha azt kéred "Istentől", hogy szabadítson meg a rossztól akkor az úgy is lesz, de ez önmagában kevés. Azért éljük át a rosszat, hogy tudjuk értékelni a jót bár ezek relatív szavak semmi több. Az életeinkért mindenki egymaga felel, és így mindenki saját sorsának kovácsa. Ha segítséget kérünk akkor isten megadja a lehetőséget, hogy segíthessünk önmagunkon akár ismerős, álom, képesség, vagy iránymutatás formában. Ha valaki önmagával elhitette, vagy tényleg el van átkozva akkor kérni az átok levételét csak abban az esetben megoldás ha az illetőnek valóban megvan az a közvetlen kapcsolata istennel, hogy az teljesülhessen. (Igen közvetlent akartam írni.) Ellenkező esetben tennie is kell azért, mint ahogy mindenkinek minden másért.
Elfogadni valami létezését nem ugyan az, mint ahhoz méltó úton járni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!