Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most én is "látó" vagyok?

Most én is "látó" vagyok?

Figyelt kérdés

nem hiszek az illyen okkultista jellegű dolgokban de vmi b.ssza a csőrömet. Néha spontán eszembe jut, vmi pl tegnap ópusztaszer. és rá max fél órára valahogy más is felhozza, vagy bemondja a tv/rádió, írnak róla az újságban...

Tegnap eszembe jutott nem tom, hogyan spontán az ópusztaszer, rá egy negyed órára megjött a főnököm, és mondta, hogy otthon kitalálta a feleségével, hogy ma elmennek oda megnézni a feszti körképet. vagy eszembe jut egy dal, és rá ötpercre már nyomja is a rádió. na ez mi a vihar?

méggecer: nem vok varázsló nem hiszek ezekben a dolgokban a táltosokat messziről elkerülöm de ez már több mint véletlen, és lehetőleg komoly válaszokat kérek!

kösz:

23/f

2010. jún. 13. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"de ez már több mint véletlen"

Ezt miből gondolod?

2010. jún. 13. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen egy időben.:D Lehet csak véletlen. De mondjuk ennyi véletlent.. Gondolj arra, hogy nyersz a lottón.. És lehet nyersz..! ;))
2010. jún. 13. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát ilyen velem is sűrűn van. én egyértelműen a véletlen rovására írom. De a párom marhára hisz mindenféle ilyen izékben ,energiaszállingozásban megm idnenben:) na neki az volt erre a magyarázata, hogy amint te elengedsz egy gondolatot az emgszületik egy másik ember fejében...

Hát rádbízom mennyire tartod ezt valószínűnek..

Szerintem egész egyzserűen vannak ilyen dolgok, amit nem kell feltétlen véletlennek nevezni. Hívhatjuk akárhogy, én addig nem nevezném magam látónak amíg nem látom előre pontosan az események lezajlását.

2010. jún. 13. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
nem
2010. jún. 13. 19:58
 5/16 anonim válasza:
énis szoktam ilyeneket csinálni, devalahogy nem érdekel, én véletlennek tartom, szerintem el fog múlni, de ha nem is, akkoris szerintem ezegy jó tulajdonság bár kicsit idegesítő. én már egy ideje áttértem arra a verziójára, hogy érzéseim vannak, de nem csináltam semmit csak pl van egy olyan érzésem h tökre szégyenlemm magam és el tudnék süllyedni, és rá fél óra múlva vagy talán másnap vki olyan helyzetbe hoz h ugyanezt érzem. na ezmár nagyon idegesítő ám:) nem kívánom h veledis legyen:D bár énmég eztis leszarom nem fogom megkérdezni h miez :)
2010. jún. 13. 21:48
 6/16 A kérdező kommentje:

azért nem tartom véletlennek, vagy több mint véletlennek mert 1: túl gyakori (naponta 2-3) csak 1 villanás 1 másodpercre pl amikor ma jöttem haza busszal bevillant a Charlie- jég dupla viszki száma abban a pillanatban ahogy hazaértem az szólt a rádióban.... szal fura

2. túl pontos: ha vmi jön akkor tuti ugyanarról fogok hallani.

én nem hiszek benn sokadjára mondom de, idegesít, pláne mert nem tudom kontrollálni akkor csak 5 szám kéne hogy beugorjon :P

2010. jún. 13. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Okát nem tudom, de nekem is gyakori, mondjuk nekem kb. félmásodperces késéssel reagál a környezet:) Ha rádiót hallgatok, mégha nem is figyelem, akkor elég gyakori, hogy kimondok egy szót, vagy gondolok valamit, és egy pillanat múlva a rádióban is ugyanazt a szót mondják ki. A párommal rendszeresen van ilyen, hogy gondolok valamire, jár az agyam és egy pillanat múlva neki is az jut eszébe és kimondja. Vagy fordítva, ő gondol, és én mondom ki..

hát nem tudom, vicces

2010. jún. 14. 08:35
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

nyitottabb vagy,mint mások!Ez természetes.Véletlenek pedig nincsenek..minden logikusan működik,csak fel kell fogni a logikáját..ehető növények sem véletlenül nőnek..:D ez logikus..itt a bizonyíték,hogy nem kell hinni ilyen dolgokban ahhoz,hogy megtörténjen..

Örülj a képességeidnek,fogadd el,használd jóra,és utána nem idegesíteni fog,hanem örülni fogsz neki!Sok hasznod vállhat belőle,és ezt most nagyon nem az anyagi javakra értem!Fogadd gratulációmat! :)))

24/L

2010. jún. 14. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
amúgy meg valószínű ezt hívják evolúciós fejlődésnek,előbb-utóbb szerintem mindenkinek természetes lesz..
2010. jún. 14. 10:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Intuició, foglelkozz vele és fejlezd...
2010. jún. 14. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!