egy új mobilért még a saját anyádat is eladnád! milyen ember vagy te?
2010. jún. 15. 21:16
14/18 anonim válasza:
Hülye vagy, már bocsi...
Ezt nem így kell megoldani. Én több mint 1 hete vettem másik telót...és igen, azért, mert már úntam a régit. Saját pénzből vettem, de nekem is sokat kellett könyörögnöm. De sikerült. Megértette anyum is, sőt jött velem mobilt vásárolni, mert 18 év alatt csak szülői aláírással lehet :S Nekem Samsung Corbym van és 22ezer ft. volt, de nem bántam meg:D sztem beszélgess el anyuddal nyugodt körülmények között.
2010. jún. 17. 09:27
15/18 anonim válasza:
Rugj bele kettőt és ordíts rá h essé össze az segít :)
2010. jún. 26. 16:54
16/18 anonim válasza:
már ne is haragudj, de szerintem ez elég primitív dolog... RONTÁS a saját anyádra, mert nem akart megvenni neked egy szaros mobilt??? ez most komoly??? van megoldás: beszéld meg vele, hogy minden mosogatásért kapsz egy százast, így kb. 5-6 hónapig gyűjtesz arra a telóra és megszenvedsz érte, nem a szüleid gürcölnek érte :)
2010. aug. 1. 17:05
17/18 anonim válasza:
nekem Nokia C6 om van, 2 éve kaptam most fog lejárni amit 2 évig kell fizetni. AkarNÁK egy Samsung Galaxy Note 2 -t ami ugyebár 135 000 huf! de nem engedi meg! azt mondja hogy nem csak nekem venne hanem tesómnak is! Karácsonyra megengedné, de nekem nyári szünetre kellene :(
2013. febr. 23. 18:25
18/18 anonim válasza:
TE egyáltalán belegondoltál ,hogy mi az a "rontás " ??
és ő az anyukád..te úúristen..-.-
ha új telefonra van szükséged akkor valószínűleg a régi tönkre ment azaz már be sem kapcsol. vagy csak ,már nincs rajt 5000 funkció és nem divatos ?
és amúgy is az öcséd erről nem tehet semmit nekem is van egy kis öcsim,még pelenkás és még ha fizetnének sem raknék rá rontást O.o úristen ember ..szánalom ! na ja ,mai világ ...:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!