Sátánisták ti kire szavaztok? Milyen ideológia
támogatására tanítanak a sátán igéi?
Figyelt kérdés
Szavazás van. Mindenkinek vannak véleményei. Spirit.sátánista oldalon olvastam, hogy a sátán igéinek értelmezése az élet minden helyzetére kínálnak megoldást.
A tradícionális sátánistáknál evidens, hogy keresztényellenes Fidesz-KDNP legnagyobb ellenségére a szoci-liberális DK-MSZP koalícióra ösztönöz a sátán. De te aki talán egyedi utakon járó vagy vagy más irányzatú hogyan értelmezed a helyzetet a sátáni igék függvényében felebarátom?
Csakis a KDNP-re. Isten nélkül nincs Sátán sem. KDNP elhozza nekünk Lucifer dicsőségét!
2018. ápr. 5. 20:38
2/18 anonim válasza:
Nekünk mindegy, úgyis az lesz, amit mi mondunk.
2018. ápr. 5. 20:39
3/18 anonim válasza:
Egy kicsit félreértelmezed a sátánizmust, nem gondolod? Egy sátánista pont, hogy az alapján fog dönteni, hogy szerinte mi a legmegfelelőbb választás, nem valami vallásos benyomás miatt.
2018. ápr. 5. 20:49
4/18 anonim válasza:
Magamra.
2018. ápr. 5. 20:54
5/18 A kérdező kommentje:
"Egy kicsit félreértelmezed a sátánizmust, nem gondolod?"
Hát persze, hogy lehet. Pont ezért kérdezem. Az én paradigmám szerint ez vezethető le, de mivel nem ismerem a vallások ezen szegmensét, pont ezért kérlek titkekt fejtsétek ki
2018. ápr. 5. 21:18
6/18 anonim válasza:
Ahm kétféle sátánista van. Az egyik züllött a rosszba hisz pedofilizik, vérengzik, rosszat akar mindenben. A másik sátánista pedig jót akar. Én jó magam is sátánista vagyok de keresztényes is megvagyok keresztelve pozitív életem van nem bántok az ég világon senkit nem gyülölködöm van pár sátáni anulettem, kristályokat hordozgatok, kereszt is van de én nem a rosszra használom a jóra kell. 19F ha nen hisztek ebben jót akkor sajnálom nem tud titeket Lucifer kiengesztelni . Az igazi sátánista felnőtt lény magasabb rendű , segít a szerencsétleneken a rossz pedig mindenáron bevonzza a rossz entitást és ettől lesz rosszabb . Azt hiszem mindent elmondtam. És igen szavazok de a jó érdekébe hogy védve leszünk és nem lesza rossz ennyi ☺
2018. ápr. 5. 22:21
7/18 anonim válasza:
Hatos, ha jelen lehetek a szentté avatásodon, megemlítem, hogy milyen rendes ember vagy.
" pont, hogy az alapján fog dönteni, hogy szerinte mi a legmegfelelőbb választás,"
- aztán miért "pont egy sátánfajzat", más nem az alapján dönt?? :)))
2018. ápr. 5. 22:40
8/18 anonim válasza:
Soros György a sátán, ezért a sátánisták Soros Györgyre szavaznak, vagyis minden pártra kivéve a Fidesz-KDNP-t.
2018. ápr. 5. 22:49
9/18 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése a politikában, hogy ki a sátán fajzat. Ha a gyűlöletkeltés a sátántól ered, akkor ezzel a logikával a Fidesz ebben a legnagyobb mester.
2018. ápr. 6. 17:00
10/18 anonim válasza:
8-9
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!