LaVey könyveinek vannak magyar fordításai? Csak mert van néhány sátánista gyülekezet, és kíváncsi vagyok, hogy nem kiadás jelleggel lefordították-e? Szeretném elolvasni a műveit.
csak magánkiadásban.
de úgy baromság ahogy van.
ha ne adj isten működik valami akkor lesz csak grimbusz meg fogak csikorgatása.
"csak magánkiadásban."
Jól hangzik. Kiknél?
"ha ne adj isten működik valami akkor lesz csak grimbusz meg fogak csikorgatása."
Miért?
Igen, ez érdekes amit az első írt. Olyan mintha tudna róla valamit, de az utolsó mondata alapján meg mintha mégsem. Lehet hogy csak tipikus ezoterikus semmitmondás olvasói vagyunk? :D
Még is mi baja lehetne valakinek agy ateista alapokra épülő kereszténységet lenéző vallástól, ahol az ember önmagát imádja és egy ideát próbál elérni amit cselesen Sátánnak neveznek mert ellentéte a keresztényi "birkaszellemnek"?
Legalább is nekem ez rémlik az egészről egy magyar tagjának a weboldala alapján, amit évekkel ezelőtt olvastam, viszont a címére még emlékszem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!