Hogy kezdjek neki a mágiának?
Bővebben azt szeretném kérdezni hogy tudnátok e nekem ajánlani könyveket, oldalakat..stb. Ahonnan mágiát tanulhatok. Felőlem lehet bármilyen fehér, fekete, cigány. Jó ez szar poén volt :D
De komolyra fordítva a szót jöhet bármi.
Aki meg nem hisz a mágiában meg az ilyesmikben azt szeretném kérdezni miért van itt? :D
sehogy, kövesd az irásokat
bemásolok ide a bonus irást, amit nem irtam ki (nem volt megkérdezve), ezenkivül talán még 1et irok és utána vége.
az irás olyan mint a bitcoin. nagyon nehézzé, nagyon ritkává, nagyon drágává vált, pedig régen sok mennyiségben jelen volt. de a bitcoinnak annyi lesz, az irásnak meg nem, noha nagyon nehézzé, nagyon ritkává, nagyon drágává vált. Legalábbis ilyennek kell lennie az irásnak (követöi száma épp átlépi a tizezret). Ez ugyanannyit ér mint 1 bitcoin, ami védelmet biztosit, egyszer segit elháritani az uralkodó királyság támadásait (ellentámadással). Bitcoint csak képességekkel lehet találni, ha minden téren összeér akkor bitcoinná válik ami népszerüséget hoz, amiből bármikor lehetne pénzt csinálni. De a legfőbb lényeg a kinézet, mert azt nem lehet másolni. Ilyen magasan meg lehet tenni azt hogy mindent odaadunk, mert a kinézet nekünk összeér és azt nem lehet másolni. Soha se lesznek hozzánk foghatók bárhonnan is jöttek, az irás meg olyan jo hogy abból viszont bármikor lehet másolni, az annyira jo hogy nektek is pont olyan lesz, amit nem lehet másolni, csak nektek. Akkor nektek legalább lesz, amennyit felfogtok, megláttok belőle, az lesz a tiétek a távoli jövőben (ha az út tényleg olyan lesz mint amilyen az enyém volt). Keressétek az irást, mert azok a legmákosabbak, akikhez elöször odaér, akik végső soron elöször elolvassák, de ezt ne használjátok ki!!!! (itt jön előképbe a 7 év mert addig tart amig a meditácio teljesen kifejlődik mint nekem is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!