Lehetett átok a motoromon?
Sztem csak mindketten bénák vagytok!!
Nyugi így megy ez, amikor fiatalabb voltam, én is sokkal több mindent meg tudtam javítani, most megmár gyakran a szalagkábelen is áthajtom a csavarokat utánna meg csodálkozok, mi a nyavajától füstöl a laptop..
27F
Létezik ilyen immagináció nevű dolog. Elvileg, ha valamit sokat hordasz, használsz valamit beszív belőled.
Legjobb példa erre, amikor a kisgyerek oviban rajzol a szüleinek. Szeretettel készítő, ennek megfelelően sokkal jobban örülnek neki a szülők, mintha bármit is vett volna.
Ebből kifolyólag lehet, hogy az öregasszony elképzelte, hogy elromlik a motorod, amit a gép "át is vett".
Lehet kicsit elvontan hangzik, de érdemes kipróbálni, működik. Hordjatok egy nyakláncot vagy bármit, amikor jó a közérzetetek esetleg becsukott szemmel képzeljétek el, hogy ez a tárgy szerencsét, boldogság érzetet okoz.
Ha ezek után elajándékozzátok minden valószínűség szerint pozitív visszajelzéseket fogsz kapni, ha rákérdezel a tárgyra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!