Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezekre keresek választ?

Ezekre keresek választ?

Figyelt kérdés
9 évesen meghalt a mamám, majd fekete embert láttam mindig, és féltem tőle. Álmomból mindig úgy keltem fel, hogy tök szép álom volt, aztán egy nagy vihar mintha keletkezett volna a fejemben, és félelem, halál mindenhol, majd amikor kinyitottam a szememet ott ált az ajtóban, és mosolygott. Teljesen paranoiás lettem, majd felkerestem egy külföldi lámát, vagyis nemis lámát, hanem Szakja Trizinnek valami segédjét, és amikor Budapesten járt, hozott hozzánk valamiféle mágikus fát, és elűzte a rossz lelket, vagy hogy hívjam ezt, teljesen ingyen. Majd rá pár hónapra újra előjött és féltem, majd apám tanácsára nem féltem tőle, és akár le is anyáztam(tudom, hogy ezeket nem szabad, nem szabad ingerültnek lenni.), és már pár hete úgy érzem, mintha átvettem volna felette az uralmat, és azt csinálja, amit én akarok. Folyton úgy érzem, mintha tőrbe akarna csalni, és könyörög, és könyörög. Amikor bejön a kutyám a házba folyamatosan egy pontot néz a szobámba, majd egyből kirohan. Ez veszélyes, vagy kezdjek ezzel valamit? Állítólag nyitva van a harmadik szemem, mert nem kereszteltek meg, és azért érzékelem az ilyeneket. Válaszotokat előre is köszönöm.
2018. febr. 24. 13:11
 1/3 anonim válasza:

Szedd össze magad barátom.....látszik még nem volt valós problémád és ilyenekre van időd, tanuljál szépen éjfélig vagy dologzz rendesen aztán úgy fogsz aludni hogy nem lesznek ilyen bajaid.

De viccet félretéve, meg kell értened hogy ezek a dolgok csak a fejedben vannak csak te már baromira hitelt adsz nekik nem is keveset.

A kutyád meg nem egy szellemtől fél hanem tudja h faterod seggberúgja ha bemegy a lakásba

2018. febr. 27. 08:17
 2/3 anonim válasza:
Ja és keress egy nőt hidd el lefoglal majd
2018. febr. 27. 08:17
 3/3 VPeter90 ***** válasza:
a szemed nem azért van nyitva mert nem kereszteltek meg. Engem megkereszteltek mégis nyitva van, bár születésemkor történt és nem vagyok keresztény. Nagymamád miatt részvétem, a emadott infók alapján az őrszellemed szeretne lenni és azért látod fekete alaknak mert tudat alatt félsz tőle és mivel nem volt hasonló tapasztalatod, csak 1 árnyként látod őt. Nem viccből mondom, ha legközelebb megérzed a jelenlétét, ülj le elé meditáló pózba és beszélgess vele. Kelleme tapasztalatszerzést :)
2018. márc. 11. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!