Myking kérdése:
Tudna e valaki segiteni magiat tanulni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 23:40
12/13 VPeter90 válasza:
Mi érdekel pontosan belőle. Ha azt mondod hogy az egész és van hozzá tehetséged. 12 év alatt megtanulhatod azokat amik ebbe a dimenzióba működtek valamikor de akkor a Hexagramma minden csúcsát középszinten ismered + kombinációk
13/13 anonim válasza:
Szia!
Igazából én sem tudok túl sokat a témáról,mert az interneten sajnos iszonyúan nehéz valami értelmeset találni.Én amúgy csinálok különös dolgokat és ismerek olyanokat akik szintén.Ha ez nincs meg neked akkor valószínűleg te csak olyan varázslatokat tudsz ami ilyen tipikus,
tehát szerelem varázslat meg ilyesmi,amiről 5ezer oldal szól és vagy működőt találsz vagy nem.Én itt most arra gondolok,hogy például ha nincsenek jó megérzéseid,akkor a jóslás nehezen vagy egyáltalán nem fog menni.Ha még mindig érdekel a téma írj privit,esetleg megbeszélhetjük a tapasztalatainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!