Tudtok boszorkánysággal és mágiával kapcsolatos könyveket mondani?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami hasznos is. (És pl netről letölthető, legjobb lenne linkkel együtt:))2018. febr. 12. 20:37
2/6 anonim válasza:
Ráth- Végh István:Az emberi butaság
3/6 Shai-Hulud válasza:
Én rögtön hetet is tudok:
J. K. Rowling:
1.1 Harry Potter és a bölcsek köve
1.2 Harry Potter és a Titkok Kamrája
1.3 Harry Potter és az azkabani fogoly
1.4 Harry Potter és a Tűz Serlege
1.5 Harry Potter és a Főnix Rendje
1.6 Harry Potter és a Félvér Herceg
1.7 Harry Potter és a Halál ereklyéi
4/6 anonim válasza:
#2! Van ilyen? "Az emberi butaság története" és "Az emberi butaság kulturtörténete" rendben. De amit irtál?
5/6 anonim válasza:
Harry Pottert ajánlom vagy más boszorkányos könyvet. Azokban olvastam, hogy a boszorkányok izgatottak lesznek, ha varázs pálcát látnak vagy csekket. Azért van seprűjük, hogy portalanítsák a troposzférát... Kérdező csak szólok az előbb valamikor árnyfarkas írt nekem egy privátot, hogy milyen hülye p*csa vagy meg ilyesmi. Én mondtam neki, hogy nem vagy nem vagy tudod az a p betűs szó. Ne állj vele szóba terjeszti a kullancsokat és Szifilisz, bolhás meg minden. Tudod, hogy melletted vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!