Ha elmegyek jósnőhöz az megfogja tudni mondani hogymit fogok húzni érettségin illetve hogy milyen fogalmazás témaim lesznek?
Figyelt kérdés
Akinek vannak tapasztalatai az irja le legyenszives!!!!2018. jan. 12. 23:12
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem, de próbáld meg. Legalább megtudod, hogy érdemes- e bízni a jósnőkben.
2/13 anonim válasza:
Ezt még én is meg tudom mondani: a rövidebbet fogod húzni! A fogalmazás témáid pedig:
- Felkészülés a pótérettségire.
- Az emberi hiszékenység határtalansága.
3/13 anonim válasza:
Nem fogja megmondani. Viszont mivel az érettségiig rengeteg idő van, szépen oszd be az anyagot és állj neki megtanulni.
4/13 anonim válasza:
Természetesen. Igy vizsgázott ö is. Egy kérdésre készült, arra tudta a választ: Hogyan kell átaszni a hiszékenyeket?
5/13 anonim válasza:
nem, nem. Nem tudnak a jósok sem ilyet, se másmilyet se nagyon.
6/13 anonim válasza:
a vicces válaszokat felpontoztam
Te meg, kérdező, inkább tanulj.
7/13 anonim válasza:
A kérdésed első felére ingyen is válaszolok:
"mit fogok húzni érettségin"
TÉTELT!
8/13 anonim válasza:
Csak utalni fog rá. Pl: "Számokat látok egy papiron, melyek megoldása menni fog, ha rengeteget tanulsz. Látok sok mást is amik megválaszolása semmi gondot nem okoz, ha normálisan kidolgoztad a tételeket és éjt nappallá téve tanultál"...
Ami szinte borítékolható és 100%, az az összeg amit majd kérni fog, nem lessz kevés...
9/13 anonim válasza:
Én megmondtam előre mely tételeket fogom húzni és azokat is húztam 3 tantárgyból, mert a többi nem érdekelt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!