Hol, kinél és mennyit tudnék tanulni mágiát?
Kedves kérdező!
A bűbájos boszorkák, a Harry Potter, és hasonló mesék a kitaláció szüleményei. Olyan a való életben nincs.
A diliházban, a pszichológusnál, és semmit.
Azért elgondolkodhatnál rajta, miért nem sikerült eddig varázslót találnod.
"A mágia nem egy tantárgy, amit meg lehet tanítani. A megértéséhez, a valódi mivoltához dokumentumokat szerezni igen nehéz."
Pont mint a numerikus matematika :) Egyébként sztem egyszerűbb könyvekből önerőből tanulni, kísérletezve. De ne fizess érte, sztem még könyvekért se.
A legtöbb könyv használhatatlan, de azért apró morzsákat fel lehet fedezni a tudásról.
Amit ajánlok: R. Bach: Illúziók.
Szerintem ez olyan szempontból alapmű, hogy habár nem konkrétan mágiával foglalkozik, de a világ megértését, az események működését, a saját vágyaid szerinti alakulását mutatja meg.
Ez a kötet megérdemli, hogy ott legyen a polcodon :)
Egyébként meg azt tanácsolom, hogy művelődj ne csak az okkult, hanem a tudományos összefügések terén is, és kezeld a kettőt úgy, mint az érme két oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!