Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Találtam egy boszikönyvet...

Találtam egy boszikönyvet hagyatékból, ti kipróbálnátok?

Figyelt kérdés

Nyelvezetéből és egy könyvjelzőnek berakott képeslapból ami 1910-es, úgy gondolom, hogy 1890-1910 körüli időben írták.

Tükörmágiával foglalkozik, különféle anyagú (víz, higany, ezüst, réz, arzén stb.) tükrök készítésével, és az azokon keresztül megfigyelhető dimenziókat és esetenként megidézhető lényeket tárgyalja. Sok benne a latin szöveg.

Némelyik viszont teljesen magyar, elég egyszerűnek és veszélytelennek tűnik, pl. láthatatlan erdei lények megfigyelése aranyfüst üvegen át, megfelelő főzet elfogyasztása után. De vannak benne durva dolgok is, pl. démon megfigyelése arzéntükörben teliholdkor temetőben melyhez eleve olyan hozzávalók kellenének amit ide se írok. A kézzel írott könyv ennél a fejezetnél szakad meg, tehát befejezetlen, a démonidézős rituáléból kilépés nincs is is kidolgozva. Lehet benne valami, vagy csak korabeli tréfa az egész?

2018. jan. 14. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező kérlek tegyél fel ide képet a könyvről, annyira szeretnék látni ilyen régi könyvet.

Elképzelni sem tudom hogy nézhet ki egy ilyen könyv *.*

2018. jan. 17. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekel, hogyan néz ki és milyenek a receptek. :)
2018. jan. 17. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Digitalizáld és add el borsós áron.

"láthatatlan erdei lények megfigyelése aranyfüst üvegen át, megfelelő főzet elfogyasztása után"

Tehát valami főzetet kell elfogyasztani, hogy lásson az ember valamit? Ezt a hülyeséget, drogozz be és tök jó dolgokat is láthatsz.

"aki bármit kipróbál benne és általa bizonyosságot nyer, annak visszavonhatatlanul megváltozik az élete"

Hogyha eddig a körülötted lévők nem néztek hülyének, akkor onnantól bizony fognak.

2018. jan. 18. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

"láthatatlan erdei lények megfigyelése aranyfüst üvegen át, megfelelő főzet elfogyasztása után"

Jah, csak megfelelő összetételű varázsgomba főzet kell hozzá és már tükör sem kell hozzá :XD

Kíváncsi vagyok mit csinálnak azok a láthatatlan erdei lények -.-

"aki bármit kipróbál benne és általa bizonyosságot nyer, annak visszavonhatatlanul megváltozik az élete"

Beutalót kap a zárt osztályra.

2018. jan. 18. 20:39
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Tegyél ki néhány képet, had röhögjünk mindannyian :XD.
2018. jan. 18. 20:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Próbálj ki valamit. Izgalmasnak hangzik
2018. febr. 16. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg tök jó, érdekes lehet ilyen könyvet örökölni! Légyszi rakj fel pár képet! Azóta kipróbáltál valamit?
2018. nov. 16. 04:43
 18/18 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképp kipróbálnám haverokkal
2019. dec. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!