Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Volt barátnőmtől kapott ezüst...

Volt barátnőmtől kapott ezüst gyűrűt (fiú vagyok 25) képtelen vagyok levenni. Érdekelne mit képviselhet, mire jó, stb?

Figyelt kérdés

2 éve magamnál hordom az biztos, hogy azóta sok lánnyal voltam de új barátnőm nem lett! :O pedig mindenkinek mondtam, hogy csak egy gyűrű. Nem eljegyzési.

Egyrészt számomra nagyon jó biztonságos energiákat kínál amik a kapcsolat legszebb időszakából maradtak fent, ha leveszem szinte úgy érzem nem vagyok biztonságban, valamitől biztosan véd.

Másrészt biztosan lehet negatív hatása is?

Arra gondoltam, most épp a kandallóban van a tűzben, majd ha kihült felveszem, hátha ez feltölti egy kicsit, ha tölt rajta valamit, de arra is gondoltam, hogy meg kéne tőle szabadulni és egy szent helyen a hévízi tó tölcsérének mélyébe kellene beleengednem, az egy olyan hely amit mindketten nagyon szerettünk.

Mit javasoltok? Tartsam meg? Én úgy érzem nagyon véd a negatív energiáktól, most is hogy levettem teljesen megváltozott az észlelésem, lehet, hogy csak beképzelem, de végülis ez az a kérdéskategória ahol ezt bátran meg lehet kérdezni :)

25F

2018. jan. 9. 21:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Kivettem a tűzből, szép matt-barnás-fekete lett, majd gondolom a használattól kifényesedik. Remélem nem pusztítottam el semmilyen jó energiáit ezzel.
2018. jan. 9. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ! Egy ideig azt hittem, hogy úgy rászorult az ujjadra, hogy azért nem tudod levenni !
2018. jan. 9. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Még szemmel láthatólag nem léptél túl az exeden, ennyit képvisel a gyűrű.
2018. jan. 9. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kivetted a tűzből nem volt valami írás rajta, Frodo ?
2018. jan. 9. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az tuti, hogy szellemi leépülés ellen nem véd.

Most komolyan, ez kamu kérdés? Vagy ezeket komolyan gondolod?

2018. jan. 9. 23:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon ragaszkodhatsz exedhez, ha az általad írottak igazak:

"képtelen vagyok levenni"

"most épp a kandallóban van a tűzben"

Ebből az látszik, hogy a szakítástok után is tűzbe teszed érte kezed.

.

Az ezüst olvadáspontja 961,8°C. Ötvözői ezt csak lejjebb szállítják.

Vigyázz, a kandallóban ne égjen a tűz!

2018. jan. 10. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!