Volt barátnőmtől kapott ezüst gyűrűt (fiú vagyok 25) képtelen vagyok levenni. Érdekelne mit képviselhet, mire jó, stb?
2 éve magamnál hordom az biztos, hogy azóta sok lánnyal voltam de új barátnőm nem lett! :O pedig mindenkinek mondtam, hogy csak egy gyűrű. Nem eljegyzési.
Egyrészt számomra nagyon jó biztonságos energiákat kínál amik a kapcsolat legszebb időszakából maradtak fent, ha leveszem szinte úgy érzem nem vagyok biztonságban, valamitől biztosan véd.
Másrészt biztosan lehet negatív hatása is?
Arra gondoltam, most épp a kandallóban van a tűzben, majd ha kihült felveszem, hátha ez feltölti egy kicsit, ha tölt rajta valamit, de arra is gondoltam, hogy meg kéne tőle szabadulni és egy szent helyen a hévízi tó tölcsérének mélyébe kellene beleengednem, az egy olyan hely amit mindketten nagyon szerettünk.
Mit javasoltok? Tartsam meg? Én úgy érzem nagyon véd a negatív energiáktól, most is hogy levettem teljesen megváltozott az észlelésem, lehet, hogy csak beképzelem, de végülis ez az a kérdéskategória ahol ezt bátran meg lehet kérdezni :)
25F
Az tuti, hogy szellemi leépülés ellen nem véd.
Most komolyan, ez kamu kérdés? Vagy ezeket komolyan gondolod?
Tényleg nagyon ragaszkodhatsz exedhez, ha az általad írottak igazak:
"képtelen vagyok levenni"
"most épp a kandallóban van a tűzben"
Ebből az látszik, hogy a szakítástok után is tűzbe teszed érte kezed.
.
Az ezüst olvadáspontja 961,8°C. Ötvözői ezt csak lejjebb szállítják.
Vigyázz, a kandallóban ne égjen a tűz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!