Hányas szintű mágus kell ehhez?
Figyelt kérdés
Az idéző jutsuhoz és az idézendő entitás megtartásához mennyi chakrára van szükségem?Ehhez elég a jounin szint vagy már hokage szint kell hozzá?
Trollok off lécci
2018. jan. 8. 15:36
11/15 A kérdező kommentje:
én a való életben szeretnék idézni
2018. jan. 10. 19:34
12/15 anonim válasza:
Ehhez egy 110es szintű warlock kell,55ös artifact trait-el és 2legendaryval.az sem árt ha mythic+ raider az illető
13/15 VPeter90 válasza:
való életben nem ugy megy mint a narutoba. Volt 1 kérdés kisit előrébb (mivel visszafele nézem a kérseket) ott leírtam hogyan kell tanulni. Itt irtam le: https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__.. Tudnod kell viszont hogy fizikai testtel rendelkező lényt nem tudsz ezen a síkon megidézni.
15/15 anonim válasza:
Amúgy visszatérve ide. Naruto egy ninja. Ne keverjük őket a mágusokkal xD. Ha mágusokat akarsz nézni. Nézz Black Clovert vagy Fairy Tailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!