Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért érzem, hogy átkoznak,...

Miért érzem, hogy átkoznak, vuduznak engem az elvált, szingli, álmodozó nők?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban van olyan érzésem, hogy átkoznak engem az elvált, szingli, álmodozó nők. Nem tudom miért. Hogy honnan tudom átkoznak engem? Magam sem tudom. De amúgy sem kell magyarázatot adni. Az ezotéria megmagyarázhatatlan jelenségekből áll és többnyire elég csak hinni bennük. Én is hiszek benne, hogy az elvált, szingli, álmodozó nők átkot bocsátott rám. Le szeretném venni, de fogalmam sincs hogyan kell. Vuduznak vagy valamilyen balszerencsét sóztak rám. Félek!
2018. jan. 4. 20:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Ugyan már csak egy közönséges bálnának tartom magam. De biztos vagyok benne, hogy átkoznak a hátam mögött. Mellesleg volt már, hogy foglalkoztak velem. Aztán az ablakon keresztül kellett menekülnöm.
2018. jan. 5. 14:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Elsőnek nem voltak elváltak, de utána valahogy megesett, viszont én ártatlan vagyok!
2018. jan. 5. 14:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha elfogadsz egy baráti tanácsot akkor menj el megnézetni magad mert nem okés ez a bálna identitás.
2018. jan. 5. 14:29
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 Miről beszélsz? Bárhonnan is nézzük egy egészséges bála vagyok!
2018. jan. 5. 14:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát jó.
2018. jan. 5. 14:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: Identitásválságban vagy? Eddig bálna voltál, sőt kék. Most meg már csak egy egyszerű bála?
2018. jan. 5. 15:15
 17/25 anonim ***** válasza:

Gyenge trollkodás.

Egyszerűen csak egy álmodozó pasi vagy, aki azt hiszi, hogy az elvált, szingli, álmodozó nők vele foglalkoznak.

2018. jan. 6. 11:26
 18/25 A kérdező kommentje:
#18 Biztos vagyok benne, hogy velem foglalkoznak!
2018. jan. 6. 14:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem kéne annyit pókerezni.
2018. jan. 6. 20:11
 20/25 A kérdező kommentje:
#20 Múltkor 520000 ezret vesztettem. Haza se mertem menni, pedig ártatlan voltam. Azelőtt elbuktam a sógorom motorját. Akkor is ártatlan voltam. Honnan tudtam volna, hogy veszteni fogok? Ártatlan vagyok! Azelőttnek az azelőttjén elbuktam néhány családi égszert, egy telefont, egy órát és pár húszast. Ártatlan voltam. Minek mindig csak a pénzt nézik? Anyám fia vagyok, nekik örülniük kéne, hogy elfoglalom magam valamivel, játszok. Mikor kicsi voltam örültek, hogy játszom valamivel. Akkor most mi van? Nem lehet? Manapság az emberek mind anyagiasak, csak a pénzt nézik. Nem azt nézik, hogy játszom és jól érzem magam. Volt olyan is, hogy anyagias nők is átkoztak engem. Eltudod ezt hinni? A pénz miatt! Hiába mondom, hogy a pénz nem boldogít. Hiába mondtam, hogy vissza fogom nyerni. Szakítsunk — mondta, nem bírom tovább — mondta, ez így nem mehet tovább — mondta... Dehát nekem is kell egy hobbi. Eltudod ezt hinni? Fiam változtass az életeden — mondta anyám. Nem a pénzről van — mondta, rossz társaságba keveredsz bűnözőkkel, akik lopnak rabolnak, isznak, kábítóznak — monda. Hiába mondtam, hogy csak játszani megyek. Nem érdekel, hogy ők mit csinálnak vazze. Mellesleg meg nem is csinálják. Neki meg mi köze van hozzá? Házas vagy pénzes nőkkel vagyok este, akik fizetnek. Az már nem az én hibám, hogy elvált szinglik lesznek. Eltudod ezt hinni? Mellesleg engemet átkoznak, azért csappant meg a szerencsém is a pókernél. Sose kívánj egy pókeresnek szerencsétlenséget! Annak ellenére, hogy ártatlan vagyok ez történik velem. Nem játszottam már egy hete. Asszem le fogok tenni róla. Amíg átkoznak engem úgysem lesz szerencsém. Inkább átállok a tippmixre. Sokan csinálják elvileg a kocsmában. Bár nem szeretem az alkoholt, meg hányni sem szeretnék.
2018. jan. 6. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!