Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért érzem, hogy átkoznak,...

Miért érzem, hogy átkoznak, vuduznak engem az elvált, szingli, álmodozó nők?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban van olyan érzésem, hogy átkoznak engem az elvált, szingli, álmodozó nők. Nem tudom miért. Hogy honnan tudom átkoznak engem? Magam sem tudom. De amúgy sem kell magyarázatot adni. Az ezotéria megmagyarázhatatlan jelenségekből áll és többnyire elég csak hinni bennük. Én is hiszek benne, hogy az elvált, szingli, álmodozó nők átkot bocsátott rám. Le szeretném venni, de fogalmam sincs hogyan kell. Vuduznak vagy valamilyen balszerencsét sóztak rám. Félek!
2018. jan. 4. 20:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert tereled a témát.
2018. jan. 4. 20:18
 2/25 A kérdező kommentje:
*bocsátottak rám*
2018. jan. 4. 20:18
 3/25 A kérdező kommentje:
#1 Szóval igazam volt? :O
2018. jan. 4. 20:20
 4/25 A kérdező kommentje:
#1 Hé nem fognak téged is megutálni, ha válaszolsz... Talán. Az összes romantikus filmet végig fogom szenvedni, hogy bosszúálljak rajtuk és megtudjam mi a gyengéjük.
2018. jan. 4. 20:34
 5/25 anonim ***** válasza:

Ha beképzeled magadnak akkor csak bevonzod, és saját magadra teszed az átkod.

De ha hiszel benne menj jósnőhöz, ő tesz rád védelmet és le is szedi az átkot.

2018. jan. 4. 20:50
 6/25 anonim ***** válasza:
Mert hülyeségekben hiszel.
2018. jan. 5. 07:57
 7/25 anonim ***** válasza:

"Hogy honnan tudom átkoznak engem? Magam sem tudom"

Csak kitaláltad. Honnan veszel ilyen hülyeségeket? Melyikkel volt már kapcsolatod?

2018. jan. 5. 07:58
 8/25 A kérdező kommentje:
A jósnő nem a jövőt jósolja? Mellesleg egyetlen egyet sem ismerek, de úgysem költenék rá. Hamarabb venném el Kayakot az Átok c. filmből, minthogy jósnőhöz menjek. Mondtam már előzőleg, viszont újra elmondom. Az ezóban nincs szükség magyarázatra, mivel megmagyarázhatatlan titokzatos jelenségekből áll össze. Hinni kell bennük, mint a templomban. Mivel volt egy olyan érzésem, hogy valaki távolról vuduzik, szúrkálja azt a bábot, ami engem jelképez éreztem némi szúrást a hátam tájékán és félre is léptem, leestem a lépcsőről, félre nyeltem biztos vagyok benne, hogy átkoznak! Honnan tudom, hogy olyan fajta nők csinálják? Férfi megérzés. Gyiken is leszavaztak, mert hozzászóltam a horoszkópos kérdéshez egy-két kommentem csak úgy eltűnt szó nélkül.
2018. jan. 5. 09:21
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem vodozik rajtad.
2018. jan. 5. 09:41
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán túl sokra tartod magad és ezert erzed úgy, hogy veled "foglalkoznak" a szingli és elvált nők.
2018. jan. 5. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!