Hol is kezdjem?
Sziasztok.
Èvek óta foglalkoztat az ezoteria. Ahogy telnek a hónapok,egyre jobban. Valamièrt most úgy èrzem,hogy szeretnèk elsajátítani dolgokat. Mivel kezdjem a tanulást? Esetleg valami könyv?
Az ezotéria általában nem túl hasznos dolog.
Ha vonzódsz a misztikus dolgokhoz, akkor kezelheted szórakozásként, csak nehogy komolyan vedd.
Tanulni semmit nem érdemes itt, mert tudás az nem nagyon van, csak hiedelmek.
Tisztelt előző!
Én mint spirituális úton haladó, tiszteletben tartom a te szkepticizmusodat. Légy szíves te is tartsd tiszteletben mások akaratát!
Megértem azt, hogy te a saját szubjektív világnézeted szerint szeretnél jót másoknak, de meg kell értsd, vannak akik nem úgy szemlélik a világot ahogy te. Akár teljesen másképp.
A kérdező már eldöntötte mit szeretne, és mivel ismerem ezt a mélyről jövő hajtóerőt, ezért tudom, hogy nem fog megváltozni a szándéka, akármennyi lebeszélő választ is kapjon.
Tisztelt kérdező!
Nem érdemes vallási vonzatú irányzattal foglalkoznod. Elsősorban meg kell értsd, az igaz spirituális út, mentes a vallási behatásoktól. A saját utadat járva ismerheted meg a legmegfelelőbb értelmezést.
Ha szeretnél olvasgatni, kezdésnek ajánlom Tarr Dániel Hermetikával, Mágiával és Okkultizmissal foglalkozó e-könyvtárát. Innen aztán már amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!