Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták miért nem vállalj...

A sátánisták miért nem vállalják fel önmagukat?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy titokban sunyiban csoportos találkozókon vagy az interneten merik csak felvállalni a magukat? A többi nyilvános vallást meg leköpködik?
2017. dec. 26. 16:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A múltkor olvastam egy sátánista oldalt és az angol verzióját is. Olyan szinten nyomadták ott a gyűlölködést, köpködést, hogy majdnem megfulladtak benne. Később az el lett távolítva a fórum részleg. Gondolom bezárták, mert már nem bírták idegekkel. :D
2017. dec. 27. 11:44
 22/29 anonim ***** válasza:
Na ez így már jóval szebb mindkét oldal ismeretével. A sátánisták Jedik és Sithek. A Jedik a jó ügyért vannak a Sitheket pedig nem kell senkinek bemutatnom. Semlegesítik egymást és nem okoznak nagyobb kárt, mint bármilyen más őrület.
2017. dec. 27. 11:47
 23/29 A kérdező kommentje:
#22 Kb. Így lehet őket leírni. A múltkor azért kérdeztem, hogy olyanok-e, min a Sithek. De csak ellenségeskedtek velem. Akiről biztosan tudom, hogy Sith az az árnyfarkas, árnyéka önmagának. Erre utal az ,,árny" kifejezés. Két-három komment után vicsorogva rám támadt, pedig csak normálisan kommenteltem. Volt neki egy NPC barátja, akinek hiába beszéltem csak pszichofarkast hallotta meg. Gondolom úgy volt beprogramozva. Vaszil44 is gondolom Sith, mert nem a kérdésre válaszolt, hanem engem vett célba. Szettül hitte én vagyok jeruzsálem. B)
2017. dec. 27. 12:32
 24/29 anonim ***** válasza:

19 #

Örülök kultúrált válaszodnak, és ezen nyomvonalon kívánom a továbbiakban is folytatni a kommunikációt. ( Mert nekem mint Sátánistának, az egyik legfontosabb dolog az etika, és a tisztelet, valamint az, hogy ahogy veled viselkednek úgy viselkedj te is. )

Tehát

1, Szerintem a való (Jung féle ) lélektant ne keverjük ide.

Az alkalmazásodban ez egyszerű manipuláció volt.( egyébként ez a mágia egyik formája )

2, Az utam tényleg tanúlságos...volt van, és remélhetőleg lessz is.

Nagyon sokat láttam életem során.

A mocsok minden formáját, ami ellen, hol harcoltam, hol részese voltam.

Ezért joggal gondolom, hogy nem én vagyok a vaksággal sújtott.

A predesztinációban pedig nem hiszek ( de ez így nem pontos, mert vannak borítékolható dolgok, csak épp nem tudom, hogy itt pontosan mire, és hogy értetted. Ugyanis, akár pontosan érhetem is :) )

Aki ismeri magát, megismeri a világot, szoktam volt mondani.

Számomra ez még nem teljesen elért dolog, aki pedig mást mond annak nem tudok hinni. Ugyanis mindent tudó ember nincs.

Viszont a tudás befogadásához kellő önismeretem, megvan.

És neked? Te hogy érzed ezt ? Úgy gondolod, mindent tudsz ?

A büszkeségem mindig egyensúlyban van a tanulás lehetőségével.

A büszkeség jó dolog...ha van mire. A legtöbbje csak nagyképű.

És te? Csak puffogtatsz

2017. dec. 27. 13:02
 25/29 anonim ***** válasza:

elnyomtam bocsi.

szóval

És te ? Csak puffogtatsz, vagy tudsz is?

Beszélgethetünk - szigorúan a meggyőzés kényszere nélkül - ha gondolod, mert véleményem szerint tanulni mindenkitől lehet, ( meg van rá az esély, hogy tanulj, de nem biztos hogy fogsz ) csak figyelni kell.

szép napot

2017. dec. 27. 13:08
 26/29 anonim válasza:
Jómagam a LaVey-i sátánizmus eszméit vallom. Ebben nincsenek állatáldozatok, nincs okkultizmus, nincs szellemvilág. A környezetemben azok az emberek tudják, akik közel állnak hozzám. Máskülönben nem szoktam hangoztatni, mert nem vagyok jehova agyalágyultja, hogy ráerőszakoljam mindenkire. A többi vallást meg igyekszek nem leköpni, csak amikor le akarják nyomni a torkomon a keresztet meg a jézusmaszlagot, amellett sajnos nem tudok szó nélkül elmenni.
2017. dec. 27. 14:15
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 De ezeket leszámítva mégis van benned némi vallásellenesség. Gondolom a jehova hívei nem mennek be hozzád és erővel visznek a templomba? Sátánista ateista veszélyei a rasszizmus és egoizmus... Az is igaz, hogy LaVey-i sátánisták nem is tagadják kicsodák. B)
2017. dec. 27. 14:30
 28/29 anonim válasza:

Persze, hogy van bennem vallásellenesség. Ha elvonatkoztatok attól, hogy én nem hiszek benne, akkor csak megnézem a történelmet, és tisztán látom, hogy a háborúk nagyrésze a vallás miatt volt. A keresztények kínozták a középkorban azokat, akik azt állították, hogy a világot nem egy istenség teremtette - a pogányok, hitetlenek ellenben nem kínoztak senkit se azért, mert hittel élt. A muszlimok sem azt kiabálják, mielőtt többedmagukkal együtt felrobbantják saját magukat, hogy "dögölj meg Obama", vagy "utálom amerikát", hanem azt, hogy "allah akhbar". Ha a sátáninsták fanatikusok, akkor az egyistenhívőkre nincs szó.

Nem visznek el erőszakkal a templomba, de kérés nélkül idejönnek a házamhoz, hogy egy olyan dologról tartsanak nekem előadást, ami engem tökéletesen hidegen hagy. Én, mint LaVey elveit követő, odamegyek bárkihez is, hogy kövesse a tanaimat? Egyértelműen nem.

Ennyi a különbség, és ezért van bennem ellenszenv.

2017. dec. 27. 15:42
 29/29 A kérdező kommentje:
#28 Nem tudom mi történt a középkorban meg aztán őszintén nem is érdekel. Nem akarom meg védeni a akármelyik vallást se, viszont nem hiszem, hogy csak úgy berontanának hozzád pisztolyt tartva a fejedhez, hogy csatlakozz közéjük. Nálunk volt már olyan, hogy szórólapot osztogattak, de mondtam engem nem érdekel a dolog és utána nem is erőltették. Nálunk is vannak vallásosak, de még egyik sem kötött belém. Normális emberek függetlenül attól miben hisznek. Nekem nem ártanak én sem kötök beléjük ennyivel le is van zárva. Hogy mi történt a múltban mit érdekel az téged? Olyasmi miatt büntetnél valakit, ami előtted történt és nem is kapcsolódik hozzád. Nem hiszem, hogy egészséges ez a fajta ellenség. Ellenben én nem tudok jókat mondani a okkult sátánistákról, mert volt már rá alkalom, hogy ok nélkül belém kötöttek másokat meg kórházba is juttatták.
2017. dec. 27. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!