Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beleirtam valaki nevet egy...

Beleirtam valaki nevet egy halallistaba es korhazba kerult. Miattam van?

Figyelt kérdés

Nemreg megneztem a Death Note NETFIX-es verziojat...kedvet kaptam hogy csinaljak egy DIY halallistat...elkeszitettem

Semmi kulonos csak lefestettem egy A4es vonalas fuzetet es rairtam h “death note”, illetve par szabalyt belulre.

Van egy gyerek, akit majdnem mindenki utal...azt mondta nekem is h majd jol agyonver ha megtalal...igy poenbol beleirtam a nevet es h eluti egy kamion(full poenbol) hogy bekuldhessem egy kb 10fos messenger csoportba(ahol szinten mindenki utalja)...a nevet egybol kiradiroztam mert nem szandekoztam irni bele...csak disznek...

Aztan ma este egy masik baratomnak is elkuldtem a DIY halallistat

kerdezte h eddig hany nev van benne...mondtam csak egy, “xy”-ne...

Majd mondta h akkor azert kellett bevinni a korhazba magas vernyomassal.

Nagyon megijedtem...szerintetek miattam lehet? Vagy csak nagy veletlen egybeeses?

2017. nov. 3. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem. A csak a halálisten halálistája esetén történhetne ez meg. Ha azt írtad hogy kamion üti el akkor az üti el. És akinek beirod a nevét biztos meg kell halnia. Ha túléli 3, ha nem éli túl 2 dolog vall az ellen hogy nem te voltál. Mindenképp nem miattad van
2018. jan. 31. 20:04
 12/12 anonim válasza:

Az eredeti kezdetleges verzióban volt egy radír amivel ha kiradíroztál egy nevet a listán akkor a halála semmissé válik de ezt a kiadás előtt még kivették a mangából.

Tehát akár bele lehet magyarázni hogy mivel bele írtad a nevét megkellet volna halnia de mivel kiradíroztad ezért nem halt meg hanem csak kisebb kárt okoztál benne.

2021. márc. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!