A sátánisták & emosok ilyenkor mit csinálnak? Hogyan ünneplik Haloweent?
Én arra tudok gondolni, abból ahogy fel voltak öltözve a suliban a gyerekek, mert nem ismerem ezt a Haloweeni hagyományt, csak alig 10 éve hallottam róla először. Ez valami sátánista,gothos,emos ünnep? Ilyenkor művért vagy kecskevért isznak az igazi sátánisták? Elképzelem, milyen meredek esti ünnepi tevékenységeik lehetnek, abból milyen hípe van az ünnep körül az országban.
Varázslás, démonidézés, átkozódás, bájitalok mennek ezerrel a sátánistáknál?
Bocs, hogy megkérdezem, csak nagyon élrdekel. Szerintem ez is a demokratikus fejlődés eredménye, hogy keresztény ünnepek mellett átveszünk sátánista ünnepeket is.
1. Az emosoknak semmi köze a sátánistákhoz
2. A halloween (All hallows eve- mindenszentek éjszakája) majdnem ugyan az mint a halottak napja, szóval a sátánistákhoz sincs semmi köze.
3. Akiket láttál azok be voltak öltözve mivel ez egyfajta szokás.
4. Szerinten ez is a demokratikus fejlődés eredménye, hogy néhány ember ennyire hülye, és a szar sátánistákról szólo híreket meg egy ünnepet a saját agyának az idióta szüleményével ekkora baromsággá tudja összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!