Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták & emosok ilyenkor...

A sátánisták & emosok ilyenkor mit csinálnak? Hogyan ünneplik Haloweent?

Figyelt kérdés

Én arra tudok gondolni, abból ahogy fel voltak öltözve a suliban a gyerekek, mert nem ismerem ezt a Haloweeni hagyományt, csak alig 10 éve hallottam róla először. Ez valami sátánista,gothos,emos ünnep? Ilyenkor művért vagy kecskevért isznak az igazi sátánisták? Elképzelem, milyen meredek esti ünnepi tevékenységeik lehetnek, abból milyen hípe van az ünnep körül az országban.

Varázslás, démonidézés, átkozódás, bájitalok mennek ezerrel a sátánistáknál?

Bocs, hogy megkérdezem, csak nagyon élrdekel. Szerintem ez is a demokratikus fejlődés eredménye, hogy keresztény ünnepek mellett átveszünk sátánista ünnepeket is.

2017. okt. 31. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és akkor elmondanád h te milyen is vagy? bocs csak 1 emost se ismerek, és szeretném tudni, pontosan milyenek is. köszi
2017. nov. 3. 11:29
 12/15 Eppaz02 válasza:
Mondom még 1x az nem "emos" az emo simán a kurvãr@ sem mondod hogy kuŕvá$ valaki vagy kuřv@ vagy nem xD
2017. nov. 3. 19:47
 13/15 anonim válasza:
90%

1. Az emosoknak semmi köze a sátánistákhoz

2. A halloween (All hallows eve- mindenszentek éjszakája) majdnem ugyan az mint a halottak napja, szóval a sátánistákhoz sincs semmi köze.

3. Akiket láttál azok be voltak öltözve mivel ez egyfajta szokás.

4. Szerinten ez is a demokratikus fejlődés eredménye, hogy néhány ember ennyire hülye, és a szar sátánistákról szólo híreket meg egy ünnepet a saját agyának az idióta szüleményével ekkora baromsággá tudja összerakni.

2017. nov. 7. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
okés és azt elmondod, milyen egy emo???? ÉRDEKELNE !!!!
2017. nov. 7. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
A fiam Spirituális Sátánista, akárcsak én, és ő még goth stílusú is. ÁÁÁÁÁ, lehet menekülni, itt van a megtestesült gonosz, aki számítógép programózó, esténként továbbtanul és meditál, hétvégén pedig feveszi a bakancsát, a láncos nadrágját, és elmegy a barátnőjével bulizni egyet.
2017. nov. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!