Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták hihetnek az...

A sátánisták hihetnek az ujjászületésben?

Figyelt kérdés
Tudom veti a kettő egymást, de sokan tévednek a sátánizmussal kapcsolatban lévő tényekről. Most éppen az ördögimádatról beszélek, de nem az öldöklős részéről, amit a divatsátánisták csinálnak, mivel tudni illik, hogy mindenféle gyilkosságot, kínzást, bűncselekményt sátán megvet. Tehát nem arról az ördögimádatról beszélek, amit a pszichopaták csinálnak. Tehát mivel az ördögimádó sátánisták hisznek sátán létezésében, ezért nem ateista vallás. Ők hihetnek a reinkarnációban, ujjászületésben, kicsit átalakítva a fejükben az eredeti vallást? Például: Sátán tanát követik, hisznek a létezésében, és az ő oldalán állnak, viszont valószínűnek tartják, hogy valamilyen formában létezhet reinkarnáció is pl: ha valamit rosszul követnek el ugyan úgy reinkarnálódnak, és csak akkor juthatnak le a pokolba, hogyha "megvilágosodtak". (A pokolt ne úgy képzeljétek el, ahogy a begyöpösödött keresztények leírták, elcsúfították). Ez így mennyire ésszerű?:D

2017. okt. 19. 20:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A spirituális sátánizmust kerestem:D szóval már mind1. Még jó, hogy ebbe a rovatba tettem, mivel a Sátánizmus okkult vallás, egy oldalról.. Nincs külön Sátánizmus rovat.
2017. okt. 19. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Én nem igazán vagyok vallásos, sőt! Szerintem az ember gondolkodjon logikusan, elképzelt, létezőnek vélt istenekben hinni, rájuk számítani szerintem nettó butaság. Régen, mikor az emberek nem ismerték a dolgokat, még meg-megmagyarázható volt pl napistenben stb-ben hinni, de ma már más a helyzet. Lehet hinni abban, hogy majd isten megsegít stb, de a valóság sajnos az hogy az ember csak magára számíthat meg a szerencséjére. Bele lehet fantáziálni mindenbe hogy ó ez azért, ez azért... Mese az egész. Viszont a reinkarnáció bizonyos formában elképzelhető, abban tudok hinni. Persze nem úgy ahogy akármelyik vallásban is szerepel, az is csak mese. És a világ körforgása független attól hogy te most sátánista vagy vagy egy irgalmas szamaritánus.
2017. okt. 20. 04:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi sátánizmusban nincs bálvány, isten ami tiltana bármit is. Pont az a lènyege, hogy szabad lègy, hogy abban higgy ami számodra előnyös. Nem pedig abban ami tömegesen elfogadott, elterjedt.

A saját mindentől független hit, a legnagyobb erő. Senki sem veheti el ès senki nem tudja megváltoztatni. Èrdemes olyan hitet választani ami lendületben tart, energizál a vágyaid elèrèsère motivál.

2017. okt. 20. 04:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat:)
2017. okt. 20. 06:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Üdv!

Az az igazság, hogy volt itt egy kis információ túltengés, a Sátanizmus-Ördögimádat ellentétnek, és a "ki öl, ki nem" kérdésnek nincs köze a reinkarnációhoz. Pont úgy ahogy a vallásnak sem. Lényegtelen mi a vallásod, politikai beállítottságod, kinek a zászlaja alatt küzdesz, vagy hogy épp ölsz, vagy jótékonykodsz, a reinkarnáció ettől független, örök érvényű törvény. Egyszóval igen, a Sátánisták, és az Ördögimádók is hihetnek a reinkarnációban. És ha nem hisznek is megtörténik velük.

Ezzel meg is válaszoltam a kérdést, na de itt kezdődne a ködoszlatás, amit viszont már igen keveseknek vesz be a gyomra, és értelmetlen vitahelyzeteket generál.

Nos aki az okkult tanok kutatása során koncentrált, és megőrízte tudati függetlenségét, befolyásolhatatlanságát, tudhatja, hogy a tér és idő fogalmát teljesen máshogy kell értelmeznie, mint azt a materiális sztenderd belénk építette. Tudja azt is, és nagyon fontos, hogy az Okkult úton járók, szimbolikusan gondolkodnak, és fogalmaznak, automatikusan "OLDANAK ÉS KÖTNEK". Nem téveszti meg őket a pokol, és a menny szimbolikus fogalma, főleg nem hiszik konkrét helynek, úgy ahogy sem Sátánt, sem Istent nem hiszik konkrét személynek.

Szóval nincs bajom a vallásoddal kedves kérdező, de igyekeznék eloszlatni a téveszméket, amiket egy vallás adhat. Magam is megjártam ezt az utat, és már tudom, hogy nincs szükség vallásra, ha az abszolút tudást és létigazat keresed. Ha most nem is hiszel nekem, majd meglátod, hogy az igaz okkult út mentes a vallási dogmatizmustól.

Tiszteletem!

2017. okt. 21. 09:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszod ez sokat segített:)
2017. okt. 21. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Van reinkarnáció, írom ezt S.S.-ként
2017. okt. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!