A magyarságot elátkozták?
Látom nem nagyon olvassa/olvasta az Arvisurákat senki...
Abban benne van pár ehhez kapcsolódó érdekes dolog.
Az átkot itt arra értem, hogy EGY BIZONYOS NÉP miatt szívtunk végig, VALAMILYEN MÓDON mindig visszavezethető hozzájuk az összes "ballépésünk"(az övék, a mi sorainkba férkőzve). A zsidókról beszélek...Őszirózsás patkányforradalom, tanácskormány, Rákosi, Kádár, Sztálin, Lenin, Roosevelt, Churchill...
Ezek mind nagyon szoros összefüggésben vannak a zsidókkal. Olvasd el a talmudot, mi is az ő "bibliájuk"...
A Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei, Benjamin H. Freedman beszéde (maga is zsidó), David Cole (holokauszt kutató, szintén maga is zsidó)... Nézd csak meg, kik ülnek a parlamentben?? Ők! Bárhová is nézek, mindenhol ők vannak...
Terrorban tartanak minket - MA IS!!! - a tolerancia és anti-rasszizmus, anti-xenofóbia, anti-fasiszta eszmékkel.
Mi ez, ha nem átok?
A keresztény egyház sem más, csak egy zsidó szekta ami kinőtte magát...
EZ lehetne az átok. Viszont ha ez átok, nem csak "véletlen" egybeesés, akkor nem csak a mi átkunk, a világé...
"EGY BIZONYOS NÉP miatt szívtunk végig"
Ez az! Nem a magyar volt a hülye hanem mindíg más!Nem Horty vitte a politikájával bele az országot a háborúba hanem más! Mást okolni! Ez a magyar hülyeség!
Hogy honnan jöttünk (múlt) és hogy hol vagyunk most (jelen) az két külön kérdés.
Tudtommal nem Ázsia kellős közepén Türkmenisztán és Üzbegisztán között éldegélünk, hanem ahogy a reklám is mondja Európa szívében.
Egyébként meg szerintem annyira tipikus, hogyha valami nem jön be (pl. elcsalják az EU-s támogatásokat), akkor egyből az EU mekkora szar, inkább forduljunk kelet felé a türkmének biztos szívesen megvennék a cuccainkat, meg ugye türkmén multik nincsenek is.
Kis magyar történelem:
Honfoglalás mi Keletről jövünk, a Nyugatot nem szeretjük, kiraboljuk, felgyújtjuk a városaikat, kifosztjuk, király.
Keleti oldal Nyugat ellen.
Majd mikor a Nyugat párszor szarrá ver minket, elgondolkodunk, hogy ez talán mégse olyan jó móka, és István király csatlakozik a Nyugathoz (római kereszténység). Utána meg harcolhatunk a keleti pogány népek ellen (lásd pl. tatárjárás, keleti tesvérnépeink kicsit meglátogattak minket, mint később a törökök).
Mátyás király harcol Nyugatra (német-római császári cím) és Keletre is a betörő törökök ellen. Mohács, örülhetünk, mert az Oszmán Birodalom hódoltsága alatt megint a Kelethez tartozhattunk.
Telik múlik az idő, a nyugatiak kiverik innen a törököt, milyen szép megint az élet, most a Nyugathoz (a Habsburgokhoz tartozunk). Persze ez is ugyanolyan szar, ezért '48-ban fellázadunk, de elbukunk az oroszok hathatós támogatása után.
A Közép-Kelet Európai részben maradtunk, sikeresen beszorulva Kelet és Nyugat közé, és kikapva tőlük (oroszoktól és a nyugatiaktól) a világháborúkban.
Majd megint a Kelet része lettünk Szovjetunió, ami ellen lázadtunk megint, rendszerváltás, nagyon örültünk, hogy végre megint a Nyugat része vagyunk, jön a külföldi tőke, a magas életszínvonal és a boldogság.
Nem jött, csalódottság, orientálódjunk megint Kelet felé!
Összességében látható, hogy se a Nyugat, se a Kelet nem valami habostorta. Akik Keletet annyira istenítik gondoljanak a tatárokra, a törökökre, és a Szovjetunióra.
De szerintem látható, hogy a történelmünk során mindig európai nép voltunk. Az európai oldal mellett álltunk a tatár és a török ellen is, illetve sokszor ('48 és II. vh) az oroszok ellen is.
http://www.youtube.com/watch?v=igp92833VLc&feature=related
Kommunisták kíméljenek, nem bírom a fajtájukat. :)
Mellesleg, szerintetek ma mit csinálna az USA, ha mondjuk Obama feleségét / akármilyen rokonát lelőné egy "kis szar" államban, egy őrült? Szerintem nem hogy az államból, de a földrészből se sok maradna...
Azért jó ezt is megélni.
Ahogy egyes (általában szélsőjobbos) emberek fejében minden negatív dolog összemosódik egy hatalmas masszába.
A turáni átoknak köze nincs a zsidókhoz, nem tudom ez hogy jött ide. Meg gondolom a tatárokról és a törökökről is a zsidók tehetnek, meg a Habsburg birodalomról meg mindenről.
Egyes emberek hajlamosak az összes ezirányú ideológiai dolgot turáni átok, keleti orientáció, zsidók, liberálisok, kommunisták, szabadkőművesek (titkos tanács iránítja a világot), cionisták stb. összevonni egy ilyen hatalmas masszába.
Aminek a végén már sikerül a Turáni átokhoz is a zsidókat kapcsolni.
A végén még István király is zsidó lesz, vagy szabadkőműves.
Vicc az egész!
"Kommunisták kíméljenek, nem bírom a fajtájukat. :)"
Igen, alakul a hatalmas massza. Igen, a kommunisták, meg a zsidók, meg a liberálisok meg a blablabla az mind ugyanaz, ők a Sötétség Erői blabla, ők tehetnek mindenről.
És aki nem ért velem egyet azt is gyorsan besúvasztom ebbe a katyvaszba.
Előttem szólóval egyetértek.
Mi sosem tehetünk semmiről hanem mindig más ez a csúnya átok vagy épp a zsidók.
Egyébként a magyar irodalomban jelen van a zsidóhoz hasonló kiválasztottság miszerint mi Isten kiválasztott népe vagyunk a kánaánt meg is kaptuk (a Kárpát-medence)késöbb már törökök ideje alatt úgy vélték hogy a magyarok elfordultak Istentöl erkölcstelenek bűnösek lettek és a török a büntetés eszköze volt ... majd késöbb más rossz dolgok is.Még késöbb Kölcsey is erre utal a Himnuszban: "Megbűnhődte már e nép A múltat s jövendőt!..."
Második vagyok. Szerintem a zsidóknak semmi közük sincs ahhoz, h itt tartunk, sőt semmilyen átokhoz sem. Milyen hülyeség ez? Mondom: ki akarnak csinálni minket. (nem csak a szomszédaink, az amerikaiak, franciák, angolok, de azért ők az istenek) Egyetértek a 13:45sel. Példának ott van a Ganz. Meg, hogy a franciák ki akarják vágatni a szőlőültetvényeinket. A szlovákok (elnézést a polgároktól) "Tokaji" bort árulnak. Nyugaton fel akarják vásárolni az ivóvízkészletünket. A határon túli magyarokat be akarják olvasztani. stb
Ez nem átok, egyszerűen csak ez van. Nem mi tehetünk róla.
Remélem az új kormány változtat majd vmi-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!