Ha létezne mágia, és megtanulhatnátok használni, meddig mennétek el ezért a tudásért? És miért?
Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiság.2017. szept. 28. 20:09
21/25 anonim válasza:
Ha azt gondolod hogy nem tudok semmit sem róla akkor tévedsz a barna mágia nos az egy kis civveskedés volt... Ha meg nézted a videót akkor szerintem értetted volna vagy ha nem szimplán magadba fordulós vagy a mágia mint végső áldozat hozás erre akarsz rá világítani ugye? Nos ajánlom neked a prométheuszt prométheusz a tüzet az embereknek adta de ez a tűz talán nem is az ami a mindennapjainkat kíséri igen ez a tűz maga a mágia a hatalom és igen ajánlanék nehány magasabb irodalmi művet nem csak a wiccát... Ha megnézed a mágia már az ókortól kísér el bennünket csak te lemaradtál ezen a wiccán, boszi.hu meg Harry Potter vilàgban megjegyeznem a benne lévő varázs szavak latin eredetűek
22/25 anonim válasza:
Feletébb érdekes a gondolkodásod de mégis fura .téged nagyon de nagyon érdekel a téma de úgy érzem hogy még nem értél el semmit ilyen téren.
Jól Gondolom ? De mindegy arogánsnak és ellenszenvesnek tünhetek.régen én is hasonlóan voltam a mágiával de aztán megtudtam valamit ezért teljes mértékben elhatárolodtam a mágiátol.
Én csak megakartam védeni másokat a veszélytöl de látom nem sikerült.ja és bocs ha valakit meg bántotam.
23/25 A kérdező kommentje:
Semmi problèma. Igazából veszèlytelen. Ezt tapasztalatból tudom.
2017. szept. 30. 16:25
24/25 anonim válasza:
Én csak nagyjából tudom, mi az a mágia, és nem is különösebben érdekel, hogy barna-e, fekete, kék vagy zöld. Maga a mágia sem érdekel, mire jó az? EGYSZER ÚGYIS MIND MEGHALUNK, de majd te lehetsz a legmágikusabb ember a temetőben. Fekhetek melletted? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!