Ha létezne mágia, és megtanulhatnátok használni, meddig mennétek el ezért a tudásért? És miért?
Kedves kérdező mágia van fekete és fehér is az a kérdés hogy adnád e érte a lelkedet és jutnál az őrök kárhozatra.nem tudom hogy hány éves vagy de ezen el kéne gindolgodni.
Szerintem felejsd el ezt az egészet.
Mágia van de nem abban a formában mint amit a tévében látsz, és én azért is vállalom fel ezt hogy köztudottá tegyem magát a tényt hogy igen, ez van, és valós dolog. Itt egy kis bepillantás ebbe a világba:
#11.Vagyok ,anyira birom amikor valaki
Elolvas néhány netes oldalt ês azt hiszi hogy mindent tud a mágiárol de
Azt senki nem fogja fel mekkora áldozatal jár mért nem tudtok más hibáibol tanulni jo mokának tünik mi ?
Mondjak valamit bemesélik nektek hogy ilyen mágia van meg olyan ro..hadtul nem . ha roszra használod akkor fekete
Ha nem fehér . enyi az egész .
Szerintem csak egy sima gyerek lehetsz aki ki akar tünni mert ahogy elnézlek sátán istának sem lehet mondani mert akkor jobban vágnád ezt az egészet.
És gratulálok azoknak akik a wikipédiárol irnak le mindent vagy
honlapokrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!