Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha létezne mágia, és megtanulh...

Ha létezne mágia, és megtanulhatnátok használni, meddig mennétek el ezért a tudásért? És miért?

Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiság.

#tanulás #mágia #erő #tudás #bármit megtenni.
2017. szept. 28. 20:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező mágia van fekete és fehér is az a kérdés hogy adnád e érte a lelkedet és jutnál az őrök kárhozatra.nem tudom hogy hány éves vagy de ezen el kéne gindolgodni.

Szerintem felejsd el ezt az egészet.

2017. szept. 29. 15:11
 12/25 A kérdező kommentje:
Remèlem csak viccből írtad előző. Fogalmad sincs miről beszèlsz.
2017. szept. 29. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem az a tudás értékesebb, hogy tudjam hogy mi miért működik és hogyan hat egymásra mint az, hogy hogyan befolyásoljam.
2017. szept. 29. 16:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Mindkettő hasznos tudás. Nem zárják ki egymást.
2017. szept. 29. 16:45
 15/25 anonim ***** válasza:
13. Ha tudod, hogy mi miért működik, akkor abból már az is következik, hogy tudod befolyásolni is, ha akarod.
2017. szept. 29. 16:46
 16/25 anonim ***** válasza:
11. Ha eddig nem ástad volna magad bele a mágiába tudnád hogy van barna mágia is ha ezt sem tudod akkor te egy nagyon amatőr ficsúr lehetsz
2017. szept. 29. 20:28
 17/25 anonim válasza:

Mágia van de nem abban a formában mint amit a tévében látsz, és én azért is vállalom fel ezt hogy köztudottá tegyem magát a tényt hogy igen, ez van, és valós dolog. Itt egy kis bepillantás ebbe a világba:

https://www.youtube.com/watch?v=Unie1AGcM68

2017. szept. 30. 01:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Barna? Ezt kifejtenèd?
2017. szept. 30. 10:34
 19/25 anonim ***** válasza:
A barna màgia nos elég bonyolult de itt egy link ami nagyjából elmagyarázza [link]
2017. szept. 30. 11:06
 20/25 anonim ***** válasza:

#11.Vagyok ,anyira birom amikor valaki

Elolvas néhány netes oldalt ês azt hiszi hogy mindent tud a mágiárol de

Azt senki nem fogja fel mekkora áldozatal jár mért nem tudtok más hibáibol tanulni jo mokának tünik mi ?

Mondjak valamit bemesélik nektek hogy ilyen mágia van meg olyan ro..hadtul nem . ha roszra használod akkor fekete

Ha nem fehér . enyi az egész .

Szerintem csak egy sima gyerek lehetsz aki ki akar tünni mert ahogy elnézlek sátán istának sem lehet mondani mert akkor jobban vágnád ezt az egészet.

És gratulálok azoknak akik a wikipédiárol irnak le mindent vagy

honlapokrol.

2017. szept. 30. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!