Ha a saját fekete macskája megy át az ember előtt, az is balszerencsét hoz?
Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 08:11
11/32 anonim válasza:
A babona tetszőleges fekete macskáról szól. Egyébként is, a macskáknak nincs tulajdonosuk, sőt inkább te vagy az ő tulajdona.
12/32 A kérdező kommentje:
Meg egyszer mondom, nem az erdekel, h a valosagban szerencsetlen-e. Azert jutott eszembe, mert tenyleg van egy fekete cicam, aki minden nap atmegy elottem az utcan, es kivancsi vagyok, hogy erre vajon mit mond a babona. Nem vagyok babonas, ezert is nem vagyok jartas ezekben a dolgokban.
Es amugy van a kornyeken feher cica is, o is majdnem minden nap atmegy elottem az utcan :)
2017. szept. 20. 12:22
13/32 A kérdező kommentje:
Koszi, 11-es, te vagy az elso, aki a kerdesre valaszolt.
Abban igazad van, hogy egy macskat nem lehet birtokolni :)
2017. szept. 20. 12:23
14/32 anonim válasza:
Na és a fekete- fehér tarka macska? Az önmagában semlegegesíti a káros hatásokat? Vagy csak akkor ha a fehér foltok területe megegyezik a fekete foltok területével?
15/32 anonim válasza:
Egyebkent ez csak babona. Nem hoz tenylegesen szerencsetkenseget. Ez a regi hitvilagbol visszamaradt egy dinkasag, amibol szolas lett. Szerintem.
16/32 anonim válasza:
Ha bele tudsz rugni, akkor nem hoz balszerencsét
17/32 anonim válasza:
De csak ha jobb lábbal rúgsz, a bal nem hoz szerencsét...
18/32 anonim válasza:
Saját macska nem, de pl egy fekete pocok már veszélyes.
Hogy a fekete párducokról már ne is beszéljek.:)
19/32 anonim válasza:
A fekete lyuk a legveszélyesebb.
20/32 anonim válasza:
Ha nem vagy babonás, akkor miért teszel fel ilyen buta kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!